işte yeni iki tane güzel map arkadaşlar :)

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapların bir tanesi ormanın içinde doğal yapımı tam 2 hafta sürdü
2.ise modern bir hayat şehirde apartmanlar arabalar ve garajlar olan bir maptır
fotoğraf atamıyorum çünkü boyutları çok büyük küçültmeye çalıştım olmuyor arkadaşlar 2 saattir onla uğraşıyorum eğer olursa sonradan mutlaka eklicem neyse linkleri veriyim ben :)
bu arada hiçbirinde virüs yoktur çnkü hepsi taratıyorum ve öyle paylaşıyorum :)
işte o iki tane güzel link :)

1. link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2. link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kenan_388

Marangoz
En iyi cevaplar
0
indiriom bakıcaz artık ama güzele benziyo[DOUBLEPOST=1372017271,1372016940][/DOUBLEPOST]hepsini sen mi yaptın yoksa mceditle mi yaptın yoksa alıntı mı:kötüsırıtış: cevap ver bana :ROFL:

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
axe map çalmam kardeşim :) çaldımğımda da dikkat ederim :)
en önemlisi olan bunu kendim yaptım ben 2.sini arkimle yaptık 1.sini bana ait ama keskinlikle alıntı değildir :)
eğer alıntı olsaydı koymazdım zaten
ben yaptığım diğer mapları bazı serverlerdede gördüm insan bazen aynı şeyi yapıyor mesela benim arkimin serverinin mapının aynısı başka serverde var ama kendi yapmış o yüzden bazen benzerlik oluyor bu normal[DOUBLEPOST=1372019638,1372019534][/DOUBLEPOST]ama bundan sonra koymadan daha derin araştırcam böyle bir sorunla karşılaşmamak için

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
evet kardeşim :) hatta şu an ona benzer yeni bir map yapçam atınca görürsün

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sıkıntı yok yani diyorum ya benzerlik :)
ama inşallah bu yenisi hiç birine benzmez yoksa bırakçam :D

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler zaten direk mapa yapmayacağım birazını mc editle keseceğim kendi mapime yapıştıracağım :)

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D ben mc edit kullanamıyorum ya zorlanıyorum kullansam çok güzel maplar yapçamda :/ sende link varmı kullanımı en iyi şekilde anlattığı bir ste ? :D

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak: ben mc edit kullanamıyorum ya zorlanıyorum kullansam çok güzel maplar yapçamda :/ sende link varmı kullanımı en iyi şekilde anlattığı bir ste ? :sırıtmak:
ben bu forumdaki bi kundan öğrendim 11 başlıklı mcedit mi ne yazıodu aslında kullanmak çok kolay :)

h3llboy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
işte kullanbilsem on numara maplar yapçamda :D ya linki varsa atabilirmisin bana ? :)