İstediğim Modlarla modpacketi

Cicchio

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Seni Selamlıyorum Okuyucu
öncelikle arkadaşlar sizden bir ricam var
ben curse launcher kullanıyorum
ve sizden içinde şu modların bulunduğu ama fazla ram gerektirmeyen yanı kolay açılacak bir modpaketi istiyorum ve project ozone veya project ozone 2 olmassa sevinirim.
-Veinminer
-Project-E
-Thermal Expansion tinker construct gibi klasik modlarda olsun
-Görünüm için olan modlar(örn. shader) olmasına GEREK YOK
unutmayın önericeğiniz modpacketinin curse launcherde olması gerekiyor.
ve skyblock felan olmassa mutlu olurum ben normal mc dünyasında takılmak istiyorum
Okuduğun için teşekkür ederim :D
Yorumlarda Paket Önermeni Bekliyorum

BEnBx1

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:) Su An Kendi Yapimim Olan NenGea Mod Packi Guncelliyorum onu bitiriyim dedigin gibi modlarla yapmayi deniye bilirim ama 1 gb ramla olmaz bence 2 gb ram vere biliceksen oynarsin

Cicchio

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:) Su An Kendi Yapimim Olan NenGea Mod Packi Guncelliyorum onu bitiriyim dedigin gibi modlarla yapmayi deniye bilirim ama 1 gb ramla olmaz bence 2 gb ram vere biliceksen oynarsin
bende zaten 8gb ram var arkadaşımla oynamak istiyorumda arkadaşta 4gb var senin modpaketinide gördüm ama hem yeni bir launcher indirmek birde onun premium muhabbeti ile uğraşmak istemedim fakat böyle bir şey yapmanız şuanda türkiyede olan nadir sunuculardan olmanız kalitenizi belli etmenize ve reklamınızı sağlam bir şekilde yapmanızda size çok güzel bir sonuç verecektir denemekten vazgeçmeyin :D