İstediğin Moba Dönüş! - NOMODS! - TekKomut! - Minecraft!

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Artık Sende onlardan biri olabilirsin ? Tek yapman gereken gir videoyu izle kodu al maceraya başla !
────────────────────────────────────────
KOD (Version 1.8.1):
Komut 1 : tp @e[type=Villager,c=1]
Komut 2 : execute OyunAdınız - - - /entitydata @e[type=Villager,r=1] {NoAI:1}
Komut 3 : effect OyunAdınız veya @p invisibility 30 255 true
──────────────────────────────────────────
Daha Fazlası için ve en önemlisi kanalımızın daha iyi yerlere gelebilmesi için ;
+Beğen
+Yorum
+Abone Ol!

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bunu gamemode 3 ile yapıyordum.Bu da iyi ama eline item alırsan hoş durmaz.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz kontrol ederken görüntüsel açıdan hoş durmuyor, ineğe binmiş gibi görüyoruz. Ayrıca onun özelliklerini alabilsek güzel olabilirdi. Mesela enderman olunca ışınlanabilsek, veya işte e golem olunca canımız artsa falan. O sohbeti gizleme amacın eğer komut bloğu kodlarını gizlemek ise onu bir kere /gamerule commandBlockOutput false yaparak giderebilirsin. Buradakilerden yardım istersen yapabilirim.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz kontrol ederken görüntüsel açıdan hoş durmuyor, ineğe binmiş gibi görüyoruz. Ayrıca onun özelliklerini alabilsek güzel olabilirdi. Mesela enderman olunca ışınlanabilsek, veya işte e golem olunca canımız artsa falan. O sohbeti gizleme amacın eğer komut bloğu kodlarını gizlemek ise onu bir kere /gamerule commandBlockOutput false yaparak giderebilirsin. Buradakilerden yardım istersen yapabilirim.

Oyunda öyle bir şey yok keşke olsa ama dragnoz yapmıştı endermanı:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda öyle bir şey yok keşke olsa ama dragnoz yapmıştı endermanı:
Işınlanma kolay eline bi ender pearl verirsin stat.UseItem ile onu kullandığını anlarsın canını arttırırsın böylece can sorunu gitmiş olur. Sonra endermen ler sudan hasar alır bunun için de detect ile bakarız eğer sudaysa canımı azaltırız. Zaten can arttırma tek komutla golem olunca da onu kullanırsın. Tek komut bloğu ile bile yapılabilir hepsi.

Pittii

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim. Videoda demedim ama geliştirilebilirir sistem :)
EnderDragon olabilirmiyiz ozaman abisi? O_O
Denemedim :) Ama bi sorun cıkmassa neden olmasın ? :)