İstediğin Oyuncunun Kafasını Al!

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır foruma skritp koymuyorum. Bu skriptim biraz basit ama
Güzel bir skript oldu.
Kullanımı;
/kafa <oyuncuismi> bu komut ile istediğiniz oyuncunun kafasını alırsınız.
Permler;
kafa.admin

Skriptin Kodları;
Kod:
command /kafa <text>:
[tab]player has the permission "kafa.admin"
[tab]trigger:
[tab][tab]execute console command "/give %player% skull 1 3 {SkullOwner:%argument 1%}"

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
önemsiz arkadaşın dediği gibi
Sıkıntıdan paylaştım. aklıma başka fikir gelmedi. Belki bazı kişiler kullanır dedim paylaşım gitsin dedim :D
Pc ye geçince
Duyuru skripti paylaşacak.
Kurucu /duyuru <mesaj> yazdığında enderdragon mesajıyla kurucunun yazdığı mesaj gözekecek. Ama belki paylaşırım çünkü insanlaeın skriptte bu tür şeyler öğrenip bizim sunucuyu düşürmesini istemiyorum.Ama paylaşmadan önce @SnKaan'a sorqcam çünkü oda swsinde o duyuru skriptine benzer kullanıyor.

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkıntıdan paylaştım. aklıma başka fikir gelmedi. Belki bazı kişiler kullanır dedim paylaşım gitsin dedim :D
Pc ye geçince
Kurucu /duyuru <mesaj> yazdığında enderdragon mesajıyla kurucunun yazdığı mesaj gözekecek. Ama belki paylaşırım çünkü insanlaeın skriptte bu tür şeyler öğrenip bizim sunucuyu düşürmesini istemiyorum.Ama paylaşmadan önce @SnKaan'a sorqcam çünkü oda swsinde o duyuru skriptine benzer kullanıyor.
bide o kafasını alıyo ya 2 inci olarakta o kafayı silaha dönüştürürmüsün böyle kafayı atıyo patlıyo vb. gibi

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pc ye geçince
Ben mi yanlış anladım yoksa sen başkaları senin sunucunu geçmesin diye onların gelişmesini istemiyor musun ?
Bukkit'te niye o kadar plugin var o halde ? Sunucuların çok çok daha kaliteli olması için, sırf kendin için Türkiye'deki server kalitesinin yükselmesini istemiyorsan bence bu işi bırak, yerine elbet yardımcı ve güzel şeyler yapanlar çıkacaktır.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben mi yanlış anladım yoksa sen başkaları senin sunucunu geçmesin diye onların gelişmesini istemiyor musun ?
Bukkit'te niye o kadar plugin var o halde ? Sunucuların çok çok daha kaliteli olması için, sırf kendin için Türkiye'deki server kalitesinin yükselmesini istemiyorsan bence bu işi bırak, yerine elbet yardımcı ve güzel şeyler yapanlar çıkacaktır.
Yanlış anladan yada ben yanlış anlattım.
O enderdragon şeysini snkaanın swsindede var yani paylaşırsam snkaana haksızlık olur ve birde SnKaanın Yaptığı sunuculara Özel odluğu için snkaandan izn almadan paylaşamam. neticede enfeksyonu ben satın aldım ve enfeksyondada o özellik var (enderdragon şeysi) Ayrıyetten kendi serverimde kullandığım (herkezin bilmediği) şeyleri pek paylaşmam.
Bu şuna benzer mineplex turf warsın plugini paylaşması gibi bir şey olur o zaman.