İstediğiniz sunucu türü nedir?

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet...

İstediğiniz sunucu türü nedir bana anlatabilir misiniz?
Fikirlerinizi vs vs.

Eskisi gibi istedik demiştiniz bi ara Mineliyumu yaptik.Ve güzel oldugunu düşünüyoruz survivala göre.Eğer öyle isterseniz profesyonel olacak bi survival yapabiliriz.Web siteden destek talepleri,her duyurunun altına yorum atabilme,siteden kayıt olma özelliği,siteden market alışverişi yapabilme,üye paneli vs vs.

Tabi bunlar hub sunucu ve diğer sunucu türleri içinde olabilir lütfen belirtiniz.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğim tek şey vip olmasın, adil olsun 0 hile olsun oyunda değerli eşya çıkacak kutular olsun çok pahalı bir rütbe sistemi olsun aylarımız yıllarımız geçsin 1 saatte kahraman rütbesine çıkan adam var ayarlayın abi faction diyorum ben.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunun parasını karşılarsan adam neden yapmasın :)
Her şey parayla değil. Gerçek şu ki Türkiye'de sunucu kurucularının %90-%95'i bir şey bilmiyor, fakat bilmiş gibi gösteriyor.

Bu arada bir fetih sunucusu gerek.
Faction tarzında klanlar kurabilmeli ve toprak genişletebilmeliyiz.
Vs vs.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
her şey para değil nedir kardeşim para gökten mi geliyor ? Adam nasıl karşılicak sunucunun aylık gerilini ? Maddi durumu iyi ise ona bir şey diyemem
Sponsorluk diyelim kısacası. Çok gördüm büyük yerlerle anlaşıp makine kiralatanları. Eğer bu alemde yazılımdan anlıyor, kod yazmada sıkıntı yaşamıyorsan sırtın yere gelmez. Eğer gerçekten ustaysan kaybedeceğin tek şey sunucunun bir kaç aylık gelirleri olur...

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zorluk üst düzeyde survival.

Ama cidden zor.
mesela el ile hiçbir şey kırılamasın.
Ağaç tahtası odun olarak değilde stick olarak düşsün mesela.
4 stick 1 tahta, 4 tahta 1 odun gibi.

madenlerde zorlu olsun.

krallık (köy, beylik yada her ne diyorsanız.) sistemi olsun ama kişi sınırı olsun max 3 kişi gibi.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
EDİT :
Farklı yap ve Türkiyenin gururu ol! ne tür açıyorsun aç ama biraz zor olsun Türkiye yavaş yavaş zorluga alışmalı.

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar vip olur ama oyle speed vermeyiz biz. Bizi bilen bilir amca gorsel efektler vs vs sunucunun durumuna gore ozellik eklenir