İsteğimin dışında gelen bildirimler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sürekli olarak yorum, beğeni tarzı şeyler dışında yok Turnuva Diyarı açılacak falan filan diye bildirimler geliyor :lanet: Bunları nasıl engelleyebilirim ? Yetkililer de yardımcı olursa sevineceğim...

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Maalesef, engellemeniz mümkün değil. Böyle bir seçenek eklememişler, yapabileceğim bir şey yok.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum ki 2-3 tane bildirimin size zarar ne?
Epostanıza günde kaçtane gerekli/gereksiz mesaj geliyor , telefonuza kaç tane reklam amaçlı olsun , operetor bilgilendirmesi oldun mesajlar geliyor sorun etmiyonuzda , 2-3 tane bildirim mi rahatsız ediyor sizi?

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorum ki 2-3 tane bildirimin size zarar ne?
Epostanıza günde kaçtane gerekli/gereksiz mesaj geliyor , telefonuza kaç tane reklam amaçlı olsun , operetor bilgilendirmesi oldun mesajlar geliyor sorun etmiyonuzda , 2-3 tane bildirim mi rahatsız ediyor sizi?

Ayrıca Facebook'tada istek ve bildiri geliyor,tek laf yok ?
Şöyle söyleyeyim forumdaki sistemle facebook'taki sistem aynı.

1.si LegendLord arkadaşım beni rahatsız ediyor. Zevkler ve renkler tartışılmazmış değil mi... 2.si Telefonu çok sık kullanmıyorum ve telefonuma gelen mesajlar seni ilgilendirmez, ben forumu diyorum. 3.si DustBowl arkadaşım Facebook'tan gelen bildiremlere laf yok diyorsan ya Facebook'ta ben10 sayfalarını filan beğeniyorsundur ya da Facebook'a 40 yılda bir bakıyorsundur. Kimin ne kadar sövdüğünü Facebook'taki oyun bildirimlerine bilen biliyor. Ayrıca orada engelleme şansın var. Ve engellediğimi düşünmen lazımdı. Ve Faebook'taki bildirimlerim de seni ilgilendirmez. Ben forumu diyorum.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.si LegendLord arkadaşım beni rahatsız ediyor. Zevkler ve renkler tartışılmazmış değil mi... 2.si Telefonu çok sık kullanmıyorum ve telefonuma gelen mesajlar seni ilgilendirmez, ben forumu diyorum. 3.si DustBowl arkadaşım Facebook'tan gelen bildiremlere laf yok diyorsan ya Facebook'ta ben10 sayfalarını filan beğeniyorsundur ya da Facebook'a 40 yılda bir bakıyorsundur. Kimin ne kadar sövdüğünü Facebook'taki oyun bildirimlerine bilen biliyor. Ayrıca orada engelleme şansın var. Ve engellediğimi düşünmen lazımdı. Ve Faebook'taki bildirimlerim de seni ilgilendirmez. Ben forumu diyorum.
Ben size karışmıyorum , davanızda haklı olabilirsiniz belki kendinize göre , benim size karışma hakkım yok ama genede çok gereksiz sinirlenmişiniz , kimse size karışmadı , Biz sadece kendi fikrimizi paylaştık , tıpkı sizin gibi , bunda sinirlenecek bir durum yok ama kimse sizle aynı fikirde olmak zorunda değil ! İnsanlar burada sadece fikirlerini paylaştı o kadar.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben size karışmıyorum , davanızda haklı olabilirsiniz belki kendinize göre , benim size karışma hakkım yok ama genede çok gereksiz sinirlenmişiniz , kimse size karışmadı , Biz sadece kendi fikrimizi paylaştık , tıpkı sizin gibi , bunda sinirlenecek bir durum yok ama kimse sizle aynı fikirde olmak zorunda değil ! İnsanlar burada sadece fikirlerini paylaştı o kadar.

Zaten sinirlenmiyorum. Bu "telefondaki mesaj faceboktaki bildirim yok bilmem ne rahatsız etmiyor bu mu ediyor" lafına sinirlendim. Evet bu ediyor.
Adminlerin elinde olan bir şey değil sizde bilrisiniz ki bu eskiden yoktu bir xenforo eklentisi ile keşfetti adminler o seçeneği eklenti yapımcısının eklemesi gerekiyor kısacası günde en fazla 1 tane geliyor paş paşa bakacaksınız ne zararı var zaten ?
İşte eklentici, moderatör veya üye veya sokaktaki köfteci. İlgilendirmiyor beni. Ben bunu engellemek için bir seçenek var mı yokmu diye sordum. Eklenecek mi diye sordum. Kimin ekleyeceği veya eklemeyeceği umurumda değil. Öğrenmek için sordum siz nerelere getirdiniz konuyu. Yok o rahatsız etmiyor bu rahatsız ediyoryok o gerekli bu gereksiz mi yok şu yok bu. Size ne arkadaşım ? Evet onlar etmiyor. Bu ediyor. Onlar benim fantezim. Ama bunu sevmiyorum. Bu sizi ilgilendirmez. Görüşünüzü de belirtin bir şey demem. Ama dediğim gibi o rahatsız etmiyormu da bu ediyor tarzı şeyler sizi İLGİLENDİRMEZ !

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burada polamik çıkartma ! Hem soruna cevap verdim hemde nedenini açıkladım! Olumsuz olunca zorunamı gitti?

Polemik çıkartan sizsiniz. Nasıl olacağını sordum rahatsız mı etti şöyle mi oldu böyle mi oldu diyorsunuz. Size nasıl engelliyeceğimi sordum. Neyin rahatsız edip etmediğini değil. İstediğim cevabı veremiyeceksen SUS. Tartışma yaratmaya çalışma.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İKi yukarıdaki mesajımı okursan cevabını alacaksın!

Ben sana nasıl keşfettiler, kim ekleyebilir, günde kaç tane geliyor diye mi sordum ? Engelleniyor mu engellenmiyor mu diye sordum. Öyle bir seçenek yok denince eklenecek mi diye sordum. Demekki istediğim cevabı verememişsiniz.[DOUBLEPOST=1373459947,1373459880][/DOUBLEPOST]Eğer ben size onları sormuş olsaydım bunun hakkında bilgi verebilir misiniz diye genelleme yapardım. Gözlerinizle okuyup anlayıp öyle cevap verirseniz daha iyi olur.

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışma başlıyor.
Gerçekten bildirimlerin size zararı ne?Site için böyle şeyler lazım zaten.Yoksa ayakta durmaz bu site ve açılan siteler.Amaç insan toplamak bu kadar.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tartışma başlıyor.
Gerçekten bildirimlerin size zararı ne?Site için böyle şeyler lazım zaten.Yoksa ayakta durmaz bu site ve açılan siteler.Amaç insan toplamak bu kadar.

Varan 3. Çok merak ettiyseniz zararını söyliyim. Başkalarının sitesi beni ilgilendirmiyor. Bana zararı yok. Ama başkalarına yarar sağlayıp bana bir şey sağlamadığı ve beni rahatsız ettiği için zararı oluyor. Düşünün, o beyninizi çalıştırın, ondan sonra sorun zararı ne diye. Ayrıca soruma cevap vermeyecekseniz yorum yazmayın. Sitenin ayakta durması beni rahatsız edicekse başka yöntemler bulsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...