İlki bilmiyorum ama ikinci:Adama Sag Tıklıcan Adamı Sırtına Alacan ve havaya sol tıklayınca adamı fırlatacak
on leftclick on air:
push player upwards at speed 1
Adama Sag Tıklıcan Adamı Sırtına Alacan ve havaya sol tıklayınca adamı fırlatacak
mineplexx![]()
Dediğim gibi onun yardım edebileceğini sanmıyorumBence @HqeS yerine bana sorun![]()
Kodlanıyor, bekle bi' 5 dakika .sbaşka bir oyuncuya sağ tıkladığında ona Kabul/ret diye 2 seçenek sunulsun. kabul ederse iki oyuncudan birini rastgele takip eden bir bebek zombi oluşsun .-.
İlki bilmiyorum ama ikinci:
Kod:on leftclick on air: push player upwards at speed 1
on leftclick on player:
on damage:
cancel event
teleport victim to attacker
on rightclick on air:
push victim upwards at speed 1
on right click on an entity:
clicked entity is a player
set {tikladi.%player%} to true
make player ride clicked entity
On right click on air:
loop all players in radius 2 around player:
{tikladi.%loop-player%} is true
make loop-player dismount
push loop-entity upwards at speed 2
set {tikladi.loop-player%} to false
Bitti kod. (Bebek zombi yaratmıyor.)başka bir oyuncuya sağ tıkladığında ona Kabul/ret diye 2 seçenek sunulsun. kabul ederse iki oyuncudan birini rastgele takip eden bir bebek zombi oluşsun .-.
on rightclick on player:
{01istek.%event-entity%} isn't set:
{01istek.%player%} isn't set:
set {01istek.%event-entity%} to "%player%"
set {01istek.%player%} to "%event-entity%"
send "İstek başarıyla yollandı."
send "%player% adlı kişi sana bir istek yolladı. Kabul etmek için /kabul, reddetmek için /red yazın." to event-entity
else:
send "şu an bir isteğin var. Bu isteği yanıtlamadan istek gönderemezsin."
else:
send "Zaten karşıdaki kişiye istek yollanmış."
command /kabul:
trigger:
{01istek.%player%} is set:
{01istek.%{01istek.%player%}%} is "{01istek.%player%}":
chance of 50%:
summon a zombie at player
make last spawned entity pathfind to player with speed 1
wait 1 tick
else:
summon a zombie at {01istek.%{01istek.%player%}%}
make last spawned entity pathfind to {01istek.%{01istek.%player%}%} with speed 1
wait 1 tick
send "İstek başarıyla kabul edildi."
send "%player%, isteğinizi kabul etti" to {01istek.%{01istek.%player%}%}
delete {01istek.%{01istek.%player%}%}
delete {01istek.%player%}
else:
send "Sana istek yollanmamış."
zerre anlamam kusura bakmaBitti kod. (Bebek zombi yaratmıyor.)
Kod:on rightclick on player: {01istek.%event-entity%} isn't set: {01istek.%player%} isn't set: set {01istek.%event-entity%} to "%player%" set {01istek.%player%} to "%event-entity%" send "İstek başarıyla yollandı." send "%player% adlı kişi sana bir istek yolladı. Kabul etmek için /kabul, reddetmek için /red yazın." to event-entity else: send "şu an bir isteğin var. Bu isteği yanıtlamadan istek gönderemezsin." else: send "Zaten karşıdaki kişiye istek yollanmış." command /kabul: trigger: {01istek.%player%} is set: {01istek.%{01istek.%player%}%} is "{01istek.%player%}": chance of 50%: summon a zombie at player make last spawned entity pathfind to player with speed 1 wait 1 tick else: summon a zombie at {01istek.%{01istek.%player%}%} make last spawned entity pathfind to {01istek.%{01istek.%player%}%} with speed 1 wait 1 tick send "İstek başarıyla kabul edildi." send "%player%, isteğinizi kabul etti" to {01istek.%{01istek.%player%}%} delete {01istek.%{01istek.%player%}%} delete {01istek.%player%} else: send "Sana istek yollanmamış."
Çalışmıyor denedim sen adamın sırtına biniyon "make clicked entity ride player " olacak sen bindirmen icin ama sol tıklayınca tıklayan kişiyi atıyorKod:on right click on an entity: clicked entity is a player set {tikladi.%player%} to true make player ride clicked entity On right click on air: loop all players in radius 2 around player: {tikladi.%loop-player%} is true make loop-player dismount push loop-entity upwards at speed 2 set {tikladi.loop-player%} to false
Biraz kotu oldu ama calisir