Sartharion
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese iyi günler.Yaklaşık 2-3 gündür kendi serverımın permissionlarını ayarlamaya calısıyorum.PermissionEx permission bukkit ve groupmanager hepsini denedim fakat bi türlü yapadım.Her seferinde ya yeni girenler warp tpa falan kullanamıyor ya hiçkimse bir şey kullanamıyor yada adminler command kullanamıyordu.Elinde düzenli permission paketi olan (tabi bende kendi pluginlerimin permissionlarını ekleyecek kadar biliyorum) yada en azından skype vs atacılıgıyla yardım edebilecek tecrübeli bir arkadaşımız varsa lütfen bi el atsın murada ereyim 
şu an GroupManager kullanıyorum tüm ayarlarım düzgün görünüyor permission baktıgımda defaultlara sadece spawn verilmis yani warp yada tpa falan yoktu.Ben düzenledikten sonrada(yani sadece bi alt yerine aynı bosluklarla aynı sekilde mesela essentials.warp ekledikten sonra)ilk basta işe yaramadı fakat server restart atınca 2-3 kereden sonra bi ara çalıştı sonra tümden kimse command kullanamaz oldu
şu an GroupManager kullanıyorum tüm ayarlarım düzgün görünüyor permission baktıgımda defaultlara sadece spawn verilmis yani warp yada tpa falan yoktu.Ben düzenledikten sonrada(yani sadece bi alt yerine aynı bosluklarla aynı sekilde mesela essentials.warp ekledikten sonra)ilk basta işe yaramadı fakat server restart atınca 2-3 kereden sonra bi ara çalıştı sonra tümden kimse command kullanamaz oldu