[İSTEK] 1 IPTAN 1 KİŞİ GİRDİRME

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme den engelleniyor ama sadece kayıt olmayı engelliyor o.Örneğin yeni üyelik açtın bidaha açmaya çalısırsan üyelik olmaz ama modeme reset atarsan yeni üyelik açabilir.
Authmede 1iptan1 Kisi Kayit Olma Var Zaten Serverimde Ama Essentialsı ilk defa duyuyorum :)

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Authme Plugini Varsa Eğer Sende Authme Pluginin Klasörüne Gir. Klasörden config.yml'ye gir. Oradan ayarlama yapabilirsin. Orada Tam Olarak Hatırlamıyorum MaxPerIP:3 Gibi bir şey olur. Sen Onu MaxPerIP:1 Yaparsan Aynı IP Üzerinden Yanlızca 1 Kişi Sunucuna Kayıt Olabilir . .

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Authme Plugini Varsa Eğer Sende Authme Pluginin Klasörüne Gir. Klasörden config.yml'ye gir. Oradan ayarlama yapabilirsin. Orada Tam Olarak Hatırlamıyorum MaxPerIP:3 Gibi bir şey olur. Sen Onu MaxPerIP:1 Yaparsan Aynı IP Üzerinden Yanlızca 1 Kişi Sunucuna Kayıt Olabilir . .
Kayıt olma değil. Adam modemine reset atar atar 10 15 çar gene kaydedebilir. Benim istedigim sunucuya 1 IPTAN sadece 1 kişinin girebilmesi.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapcağımız şey oyuncu sunucuya girdiğinde ip adresini kaydetcez o oyuncu oyundayken aynı ipden başka oyuncu girerse sunucudan kicklencek.İstediği kadar modeme reset atsın aynı bilgisayardan 2 hesapla bağlanamaz.Ama şöyle bir sorun olcaktır 1 evde bazen abi kardeş oynayanlar var onlar içinde bi kod oluşturcam mesaj atarak onlardaki engellemeyi isterseniz kaldırırsınız.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapcağımız şey oyuncu sunucuya girdiğinde ip adresini kaydetcez o oyuncu oyundayken aynı ipden başka oyuncu girerse sunucudan kicklencek.İstediği kadar modeme reset atsın aynı bilgisayardan 2 hesapla bağlanamaz.Ama şöyle bir sorun olcaktır 1 evde bazen abi kardeş oynayanlar var onlar içinde bi kod oluşturcam mesaj atarak onlardaki engellemeyi isterseniz kaldırırsınız.
Tam hayâl ettiğim gibi :) inşallah yapabilirsin..