[İstek]At skripti

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar oyuncu eyer e sağ tıklayınca eyer in yok olmasını ve atın gelmesini istiyorum.Ama ata sadece o binecek ve ismi Jund'un atı şeklinde görünecek.Eğer ata sol tık yaparsada eyer geri gelecek ve at yok olacak . Bunu nasıl yaparım yada yapabilen varmı?

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dungeon Realms sunucusu'nun plugini bu yapan olursa bile çalıntı diye geçer haberiniz olsun.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Çalıntı falan diyemez.Sonuçta yapılabilir bir şey.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hakaret etmek istemiyorum ama yapılabilir diye çalan adamıda ilk kez görüyorum.Senin mantığın şu;

Iphone alıp söküp tekrar kurup benim icadım diye satmak bu.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kod ile yazılabilecek bir şey yazılınca çalıntı olmaz.Authme nin Groupmanagerin benzeri var ama adam "Benden çalıntı" demiyor, diyemezde.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O adamlar bırbırıne fıkrını paylasmak ıcın para oduyor bundan haberın varmı senın bunu kullanman ıcın adamlardan ızın alman gerek

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
fikir çalıntı olur sadece koda hiç bişi diyemez

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Dungeon Realms dan öncede WynnCraftta vardı şimdi onları şikayetmi etsin?

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kapak sözcük geliyor.

WynnCraft'ın ve Dungeon Realms'in sunucusunun sahibi aynı adam yani 2 sinide o adam açtı sadece moderatörler ve map değişik ufak tefek şeyler bide :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
GroupManager ve PEX'indemi yapımcısı aynı.Yardım etmeyecekseniz post kasmayın

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Kimse bir şey diyemez. Bukkit pluginleri GPLv3 lisansı altındadır ve o pluginlerin aynısının yapılması özgürlüğü vardır. Sunucunun dosyaları çalınmadığı taktirde hiçbir türlü sunucu başka bir sunucuyu bu yüzden şikayet edemez. Aynı zamanda plugin satmak, bukkit ile yapılan bir şeyden para kazanmakta bu lisans altında yasaktır. İsterse yapımcısı olsun bunu yapamaz. Bukkit GPLv3 lisansı altında bulunduğu için onunla yapılan tüm pluginler buna uymak zorundadır. Tersi tespit edilirse yasal değildir.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hakaret etmek istemiyorum ama yapılabilir diye çalan adamıda ilk kez görüyorum.Senin mantığın şu;

Iphone alıp söküp tekrar kurup benim icadım diye satmak bu.

Ek olarak Iphone alıp sökmek değil Iphone yapıldıktan sonra dokunmatik telefon yapmaktır bu. Eğer dosyalar bir şekilde kişinin eline geçerse dediğiniz olabilir.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Yokunjo ilk mesaja el atarmısın abi bari sen yardım et.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ama ben bu atın 32 Emerald blocka alınmasını istiyorum nasıl yaparım?