İstek/Awesomenauts!

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar!,

Çoğunuz biliyordur steamda 10 oyun bedava bu haftasonu için, herkesin dikkatini PAYDAY çekti ancak ben daha ucuz bir MOBA oyununu daha çok sevdim. Yani Awesomenauts! Bu oyun ne kadar? Çok oyuncusu var mı? Aranızda oynayan birisi var mı? Büyük ihtimal ucuzsa ininal alıp satın alıcam ancak elinde bulunup da oynamayan biri gönderirse sevinirim :)

Bu arada oyunu tavsiye ederim boyutu düşük ve çok eğlenceli. Moba falan ama çok renkli grafikleri var. Çok güzel taktikler, karakter özellikleri bulunuyor. Çok hoş bir oyun yani :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Awesomenauts freelerdeyken oynamıstım 5 6 saat. Açıkçası çok ama çok güzel bir oyun. Oyunun fiyatı ben en son baktığımda 15 dolardı şimdi kaç bilmiyorum. Evet %99 15 dolar. Parası bence oyuna değiyor. Muhtesem bir oyun >.<"

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2,5 dolar olmuş. Almayı çok istiyorum ama ininal bulunan yerler evime çok uzak :( Ne yapıcam ya ben :(

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 lira yükleyip alınabiliyorsa %99 bugünde alabilirim. 5 lirayla alınmıyorsa yarın 10 lira yükler alırız bi şekilde ^^,
___
Ben sana güveniyorum hiçbir sorun yok. Eminim yüklerim ^^
Durumunla ilgili bir sorun yoksa çok memnun kalırım açıkçası. Teşekkür ederim. :)

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durumunla ilgili bir sorun yoksa çok memnun kalırım açıkçası. Teşekkür ederim. :)
Ben bayağı bir oynadım. Çok eğlenceli ama bir süre sonra sıkılıyorsun.
MOBA oyunlarına şu sıralar çok ilgim var. Sıkılacağımı sanmıyorum *.*