[Istek] Ayakkabı

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar:Benim isteğim şu : Bir server'da gördüm adamlar Adidas ayakkabı satıyor . Onu giyince ne kırılıyor ne de hızı azalıyor nasıl bir şey ornek verebilirmisiniz? yada skript'i felan verirseniz sevinirim

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dediğinden Anladığım Kadarıyla Adamlar İteme Name Vermiş + Ench Basmış Onu Markette Satıyorlar Doğrumu Anladım ?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Rpg itemdir skriptini bilmiyorum.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nbteditor buyuk ihtimalle

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
CraftOnline'daki Adidas'lardan Bahsediyorsan Anlatayim
NBTEditor Plugininde Silahlarindaki Minecraft'da Var Olan Saldiri,Can,Ziplatma,Haraket Hızı VB.. Seyleri Ayarlama Özelliklerini Bulundurur
Oradaki Ayakkabilar Bu Sayede Yapilmistir

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CraftOnline'daki Adidas'lardan Bahsediyorsan Anlatayim
NBTEditor Plugininde Silahlarindaki Minecraft'da Var Olan Saldiri,Can,Ziplatma,Haraket Hızı VB.. Seyleri Ayarlama Özelliklerini Bulundurur
Oradaki Ayakkabilar Bu Sayede Yapilmistir
Aynen öyle canım kardeşim teşekkür ederim fakat birde Türkçe felan videosu yokmu bunun ? birisi çekmemişmi hiç bulamadım da .

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin konu hakkında resim paylaşırsan daha rahat cevap verme imkanı bulabilirim.Fakat dediğin şey bir RPG server pluginleri olabilir.Veya ayakkabının adını değiştirip büyü eklemiş olabilir.Bununla ilgili pluginler için Youtube den NAVAGaming e bakabilirsin.Ayrıca kendi Youtube Kanalımda Bununla ilgili videolar gelecektir.
Youtube kanalımın adı SadolasWegas tır.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Off dur skriptini yazayıyom hemnen
Kod:
on damage:
    if name of victim is "Adidas":
    repair player's boots
Bu skript ile adidas yazan ayakkabın kırılmıyor