- En iyi cevaplar
- 0
Biz bilip bilmemene bir şey demiyoruz, bilmeyip laf atmana bir şey diyoruzsüreli event dedin bıraktın ve skript yazmak icin onların tanımını bilmem gerekmiyo bay 6. sınıf![]()
Biz bilip bilmemene bir şey demiyoruz, bilmeyip laf atmana bir şey diyoruzsüreli event dedin bıraktın ve skript yazmak icin onların tanımını bilmem gerekmiyo bay 6. sınıf![]()
heryerdende sen cıkmasan olmuyo ve laf atmadım ?Biz bilip bilmemene bir şey demiyoruz, bilmeyip laf atmana bir şey diyoruz![]()
Hadi canım. Ben 7-13-46-57 diye saydım bir hata çıkmasın?Tabela için satır kodları 0'dan başlar. Aklında bulunsun![]()
"süreli event dedin bıraktın ve skript yazmak icin onların tanımını bilmem gerekmiyo bay 6. sınıfheryerdende sen cıkmasan olmuyo ve laf atmadım ?
tamam ozaman benimle muhattap olma git takıl nerde takılıyosan artık yorumlarımın altında yorumunu istemiyorum"süreli event dedin bıraktın ve skript yazmak icin onların tanımını bilmem gerekmiyo bay 6. sınıf"
Şahsen ben laf atmak olarak algılıyorum. Her yerden çıktığıma sana ne demek istiyorum ki skript bölümündeyim ve aktif bir şekilde forumda takılıyorum.
Bütün index'ler 0'dan başlamıyor muydu .s @KRHN (Tabii aç o şimdi bilmez .s)Tabela için satır kodları 0'dan başlar. Aklında bulunsun![]()
Kiminle muhattap olup olmayacağımı nereden çıkarttın o mesajda, istemiyorsan gözardı et butonu çok yakınlarda.tamam ozaman benimle muhattap olma git takıl nerde takılıyosan artık yorumlarımın altında yorumunu istemiyorum