Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Bir Komutla Bir Zombi Doğmasını İstiyorum.. Ve O Zombi Ölümsüz Olcak Ve En Yakınındaki Playere Bakıcak. Böyle bir şey Lazım Basittir Galiba ama ben yapamadım
Tamam Şöyle Yapıyım O Zaman. Kimin Yanında Doğmasını İstiyosan O Oyuncu İsmini Yazarsan Yanında Doğup Onu Takip Edicektir. Hatta Başka Bir Yere Işınlansa Bile Takip Edecek, Ölümsüz Olacak Aynı Zamanda. Test Ediyim Atıcam Kodu,.
Zombi'yi Silme Kodu Değilde Oyuncu Oyundan Çıkarsa Otomatikman Silinicek. Birazdan Skript Tanıtım Konusu Açıcam. Bayağı Bir Gelişmiş Şekilde Kodladım Bahsettiğin Şeyi, Memnun Olacağını Garanti Edebilirim,.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.