Kaldırılma sebebi....Bu mesaj kaldırılmıştır.
oldu Sağol bir sorum daha var.Şu şekilde olabilir:
Kod:command /yerbelirle1: permission: boss.sk trigger: set {bossyeri1} to player's location every 5 minutes: spawn 1 spider at {bossyeri1}
Şu şekilde olabilir:oldu Sağol bir sorum daha var.
diğelim ben sunucuda creeper doğmasını istemiyorum
on spawn or creeper:
cancel event
on spawn with creeper:
cancel event
on spawn creeper:
cancel event
hata veriyor
on spawn of a creeper:
cancel event
sen varya cansın <3Şu şekilde olabilir:
Kod:on spawn of a creeper: cancel event
Arkadasin atiggi kod sunucu cok acik kalirsa laggdan bogulur orada ck fazla mob birikr.he sunucuyu degil oyuncuyu zorlarsen varya cansın <3
bu kodları bende biliyordum ama skript yazmayı bırakmıştım 80% ken 10% oldum :'(
peki tamam son sorum .d
Zombi ve iskeletlerin yanmalarını nasıl engellerim
bide falldamage'yi nasıl engellerim .d
monsters:
spawn: true
exceptions:
- creeper
/region flag AlanAdı invincible allow
MultiverseCore İle Yapılabilir Ancak WG İlede Yapılabilir Dünya Seçme Vardı Sanırsam wg dede ancak multiversecore daha kolay.Ben skriptteki eventi düzelttim, çözüm olarak şunu önerebilirim;
Multiverse eklentisinin configinden, hangi dünya da creeper istemiyorsanız, exceptions kısmına o monsterı ekleyebilirsiniz.Kod:monsters: spawn: true exceptions: - creeper
---------------
Zombi ve iskeletlerin yanmalarını için eklentiler var aynı zamanda komut bloğuyla da yapılabilir.
--------------
Düşüşteki hasarı belirli bölgede WG ayarıyla kapatabiliriz.
Kod:/region flag AlanAdı invincible allow
İşinize yaradıysa beğeni yeter.![]()
açtığım konuya bakarmısın yapabilirsen yaparmsnMultiverseCore İle Yapılabilir Ancak WG İlede Yapılabilir Dünya Seçme Vardı Sanırsam wg dede ancak multiversecore daha kolay.
Iste bu WorldGuard ile olan birsey wg de belirli moblar kapanabiliniyorduaçtığım konuya bakarmısın yapabilirsen yaparmsn