ISTEK | Belirli bir alanda item düşme - pvp açmak v.b

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belittiğim gibi belirli bir alanda (world'de pvp kapalı bile olsa) pvp'nin açık olmasını, ve o alanda kesinlikle zırhlara zarar gelmemesini ve itemlerin düşmemesini istiyorum, mükünmüdür acaba?

NOT: Skquerry kullanıyorum.

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
worldde pvp kapalı olursa yapamazsın pvp acık yap pvp olmamasını istediğin yerlerde wg ile pvp flagini kullan
zırhlara unbreaking 127 koy (/enchant unbreaking 127) item dusmemesini ise su plugini indirip açıklamadaki flagi kullanacaksın
dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldguard-drop-flags/

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
worldde pvp kapalı olursa yapamazsın pvp acık yap pvp olmamasını istediğin yerlerde wg ile pvp flagini kullan
zırhlara unbreaking 127 koy (/enchant unbreaking 127) item dusmemesini ise su plugini indirip açıklamadaki flagi kullanacaksın
dev.bukkit.org/bukkit-plugins/worldguard-drop-flags/
Oyuncular kendi zirhlarıyla savaşacak unbreaking koyamam. Worldguard ile pvp işini istemiyorum, bakalım yapan çıkarmı :3

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide sizde de rank düsmüsmü forumda ben nether yerlisiydim kömür madencisi olmusum bilen var mı nedenini

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet item düşmemesi mümkün ;
/region flag ''wgismi'' item-drop deny
---------------------
Worlde pvp kapalı oldugu zaman açılması olanaksızdır.
Fakat ;
Belirli çok büyük bir noktadan wg ile pvp kapalıysa
küçük bir noktaya
wgnin üzerine
gene /region flag wgismi pvp allow yaparsanız açılabilir.
Zırhın damage yememesini bilmiyorum k.b benden bukadar.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Benim serverimde dünyada pvp kapalı ama bazı yerlerde açık oluyor yani :D

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
  1. WorldGuard ve World Editi kur.​
  2. Pvp'yi properties dosyasından true olarak kaydet.​
  3. /region flag __global__ pvp deny . Komutu ile tüm dünyadaki pvp aktifliğini kapat​
  4. Pvpyi açacağın regionu oluştur.​
  5. /region flag pvp allow komutuyla o regiondaki pvp aktifliğini aç.​
  6. /region priority 1 komutuyla o alandaki pvp önceleğini globalın önüne geçir.​

O yukarıda verilen worldguard eklentisi ile dropları kontrol edebilirsin. Fakat zırhların damage almaması bi bakımdan imkansız.​

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
  1. WorldGuard ve World Editi kur.
  2. Pvp'yi properties dosyasından true olarak kaydet.
  3. /region flag __global__ pvp deny . Komutu ile tüm dünyadaki pvp aktifliğini kapat
  4. Pvpyi açacağın regionu oluştur.
  5. /region flag pvp allow komutuyla o regiondaki pvp aktifliğini aç.
  6. /region priority 1 komutuyla o alandaki pvp önceleğini globalın önüne geçir.

O yukarıda verilen worldguard eklentisi ile dropları kontrol edebilirsin. Fakat zırhların damage almaması bi bakımdan imkansız.​
Forumcu duğru söylemiş sorsaydın bende söylerdim

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zırhların hasar almaması değilde kırılınca yenisi verlmesi yapılabilir skript ile.
yada otomatik repair
her 2 saatte bir herkese repair all buda skript ile yapılabilir.Bence bunları dene
Yada kırılmazlık 500+ verebilirsin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
  1. WorldGuard ve World Editi kur.​
  2. Pvp'yi properties dosyasından true olarak kaydet.​
  3. /region flag __global__ pvp deny . Komutu ile tüm dünyadaki pvp aktifliğini kapat​
  4. Pvpyi açacağın regionu oluştur.​
  5. /region flag pvp allow komutuyla o regiondaki pvp aktifliğini aç.​
  6. /region priority 1 komutuyla o alandaki pvp önceleğini globalın önüne geçir.​

Globalın yanındaki ___ları eklicemmmi?

Nesaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
zirha zarar gelmemesini anliyamadım ama worldedit ve multiverse-core pluginleri isine yariyabilir