[İSTEK] Beyler girin

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak şöyle bir şey istiyecem /vip bilgi yazınca mesasj gelsin bilgileri mesela /vip bilgi ordan dicek Normal Mega Ultra Normal Vip İcin /VipNormal Yazcak özellikleri yazcak sonra biyere ışınlicak
2 incisi bu skript ögreten kanal falan varsa verin :( ögrenmek istiyorum veya site varsa

3 cüsü /istek yazsın player ama elinde bitane kitap gelsin oraya yazsın sonra kitap tamamlayınca oto olarak sandıga gelsin :D

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerin skript ile yapılamaz. (Belki yapılabilir de ben bulamadım) Java öğrenmeye başlasan iyi olur hani :D

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediklerin skript ile yapılamaz. (Belki yapılabilir de ben bulamadım) Java öğrenmeye başlasan iyi olur hani :D
peki nerden ögrendiniz skript i bide o /vipbilgi öle oluyormus
Kod:
command /vipbilgi:
    trigger:
    sendmessage:'Normal Vip İcin /Vip Normal Mega Vip İcin /Vip Mega Ultra Vip İcin /Vip Ultra'
    trigger:
    burda kaldım işte :D vipbilgi gibi biyer olcak oraya ışınlıcak ama warplarda olmicak bu vipbilgi

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /NormalVIP:
[TAB]trigger:
[TAB]send "Normal VIP bilgileri: Buraya bilgiler" to player
[TAB]execute player command "/warp <warpadı>"

ömercanyanık

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak /vipbilgi yazcakya
sonra orda
komutlar görüncek send ile
sılaş normal vip
ultra
mega diye
sonra
sılaş normal vip yazınca
dedigim warp a ışınlasın

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki nerden ögrendiniz skript i bide o /vipbilgi öle oluyormus
Kod:
command /vipbilgi:
    trigger:
    sendmessage:'Normal Vip İcin /Vip Normal Mega Vip İcin /Vip Mega Ultra Vip İcin /Vip Ultra'
    trigger:
    burda kaldım işte :D vipbilgi gibi biyer olcak oraya ışınlıcak ama warplarda olmicak bu vipbilgi
Tp deneyebilirsin. warp olmayacak ama tp ile rahat olur hani.