1i bilmiyorumBeğendiğim markalar (PC):
1-LG
2-HP
3-MONSTER
4-CASPER
5-TOSHIBA
6-APPLE
ŞUANLIK AKLIMA BUKADAR GELİYOR.
BEĞENMEDİKLERİM
1-ACER (SOĞUTMA SİSTEMİ GENELLİKLE ARIZALI)
2-SAMSUNG (ÇOK YAVAŞ)
Kafan mi guzel? Technopat dedigin forumdakilerden daha bilgili uyeler var burada. Burada kac kisiye bilgisayar toplandi biliyor musun? Herkes sen degil. Kimsenin bilgisine hakaret edemezsin.Kardeş yanlış foruma konu açmışsın technopat sitesine konu açmalısın orada sistem tavsiyesi yapıyorlar.
Bütçe yeterli sana.[DOUBLEPOST=1416405853,1416405786][/DOUBLEPOST]
O video nedir yha gtx 760
O bütçeye gtx 980 girer.
Kafan mi guzel? Technopat dedigin forumdakilerden daha bilgili uyeler var burada. Burada kac kisiye bilgisayar toplandi biliyor musun? Herkes sen degil. Kimsenin bilgisine hakaret edemezsin.
Beğendiğim markalar (PC):
1-LG
2-HP
3-MONSTER
4-CASPER
5-TOSHIBA
6-APPLE
ŞUANLIK AKLIMA BUKADAR GELİYOR.
BEĞENMEDİKLERİM
1-ACER (SOĞUTMA SİSTEMİ GENELLİKLE ARIZALI)
2-SAMSUNG (ÇOK YAVAŞ)
msi hmm hiç duymadımWat bilgisayarmı toplandı bu forumda link atabilirmisin bakmam gerek. Bu arada hakaret etmek istememiştim sadece kendi fikrimi ortaya koydum._. Hakaret ettiysem özür dilerim.
Yaşın kaç?
Bence sen Msi markası ile tanış sana tavsiyem.![]()
Casper kullanmadım HP yi öğretmenim kullandığı için seviyorum2 ve 4'ü hiç denemedin herhalde senAcer ve samsung o çok sevdiğin HP ve Casperden kat kat iyi.
Neyi var ki?Ben de HP kullanıyorum ve pişmanım. Bir de böyle düşün.
Nediyor Bunlar Knks .s technopattan daha bilgili üyeler varmış :ASDASDWat bilgisayarmı toplandı bu forumda link atabilirmisin bakmam gerek. Bu arada hakaret etmek istememiştim sadece kendi fikrimi ortaya koydum._. Hakaret ettiysem özür dilerim.
Yaşın kaç?
Bence sen Msi markası ile tanış sana tavsiyem.![]()
Nediyor Bunlar Knks .s technopattan daha bilgili üyeler varmış :ASDASD
Beyler Ölün adaadsasaasdaadasardfadB)ÇaktırmaB)
![]()
msi hmm hiç duymadım
Tmm susresim yok?
bunun gibi bir şey olması gerekirdi;
![]()