[ISTEK]Biraz Zor Olucak Ama Turnuva İcin Skript Olabilirmi?

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size Sorum Turnuva İcin Skript Olabilirmi Oluyorsa Atarmısınız? Yada Aranızda Plugin Yazabilen Varsa Bana Skypetan Ulasabilirmi Karşılığında Bir şeyler Yaparız. Skype : emir.memir02

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yapması çok zor değil, ama baya karışık olur.Yapmak isteyecek kolay kolay bulamazsın.

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turnuva derken neyi kastediyorsun ? Yapıcak kişi "Turnuva yapın."dan bir şey anlamaz özellikleri yaz ki sana yardımcı olabilelim.
O Zaman Şöyle Demem Gerek PVP Serverda Turnuvalar Yapıyoruz Bu Turnuvaları Düzenleycek Bir Skript olabilirmi bi komut yazdigimizda oyuncuları yerlerine isinliyacak[DOUBLEPOST=1419060709,1419003198][/DOUBLEPOST]
Yapması çok zor değil, ama baya karışık olur.Yapmak isteyecek kolay kolay bulamazsın.
Sen Yapabilirmisin

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Kodlarım Ayrıntıları Anlat Yapayım :) (Sıkıldım yav :/)

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ciddimisin ? Hayattaki En Kolay Skriptlerden Biri Olur Bu. Yazmaya Değmez. Daha Zor Skriptler Söyle.

Emirmehmetemir022

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Kodlarım Ayrıntıları Anlat Yapayım :) (Sıkıldım yav :/)
Nasıl desem ben mesela /turnuvabaslat diyecem turnuva alanının kordinatlarını girecem ve rastgele oyuncuları turnuva alanına ısınlıyacak adamları gamemode da ise gamemode 0 yapıcak ve onlara demir zırh demir kılıc ok yay olta cakmak vericek daha sonra kim kazanırsa Turnuvayı [ISIM] Kazandi Diyecek.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ciddimisin ? Hayattaki En Kolay Skriptlerden Biri Olur Bu. Yazmaya Değmez. Daha Zor Skriptler Söyle.

Neden her gördüğüm mesajında her şeyi kötüleyip yok bu çok kolaydır yok bu şöyledir şeklinde takılıyorsun ?

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Neden her gördüğüm mesajında her şeyi kötüleyip yok bu çok kolaydır yok bu şöyledir şeklinde takılıyorsun ?
Çünkü yapamayacağını biliyor ve başkalarını ezmeye çalışıyor, düşüklüğünü başkalarını ezerek geçiştirmeye çalışıyor :(
Şimdi gidip bunu yapacaksın, evet bu zor değil ama gidip javayla uğraş görelim :(

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl desem ben mesela /turnuvabaslat diyecem turnuva alanının kordinatlarını girecem ve rastgele oyuncuları turnuva alanına ısınlıyacak adamları gamemode da ise gamemode 0 yapıcak ve onlara demir zırh demir kılıc ok yay olta cakmak vericek daha sonra kim kazanırsa Turnuvayı [ISIM] Kazandi Diyecek.
demir zırh felan filan onları şöyle yapabilirim adamların envanterini komple siler onları verir ama turnuva bittikten sonra eski eşyalarını veremem :/

Craps_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çünkü yapamayacağını biliyor ve başkalarını ezmeye çalışıyor, düşüklüğünü başkalarını ezerek geçiştirmeye çalışıyor :(
Şimdi gidip bunu yapacaksın, evet bu zor değil ama gidip javayla uğraş görelim :(
Yapamayacağını mı ? Ben mi ? Skript te Ne Kadar İyi Olduğumu Bilmiyorsun.[DOUBLEPOST=1419067078,1419067031][/DOUBLEPOST]
demir zırh felan filan onları şöyle yapabilirim adamların envanterini komple siler onları verir ama turnuva bittikten sonra eski eşyalarını veremem :/
Envanterlerini Kayıt Edip Verebilirsin.