[ISTEK]BIRI FLY ACTİGİNDA KİCKLENSİN?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Redstone ile de yapmıştım ama 1.8 gerekiyor ve biraz buglu sistem şöyle aslında şu bugu @furkan3000 giderebilir mi
Kod:
/fill @p - --2 - - --6 - air replace air
komutu ile kişinin 2 blok altından 6 blok altındaki hava bloklarını hava ile değiştirmeye çalışıyorum ancak yerine konulan bloğu mesela stone yapınca sorun olmuyor fakat uçan kişinin altında taş oluşuyor.

Son düzenleme:

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Redstone ile de yapmıştım ama 1.8 gerekiyor ve biraz buglu sistem şöyle aslında şu bugu @furkan3000 giderebilir mi
Kod:
/fill @p - --2 - - --6 - air replace air
komutu ile kişinin 2 blok altından 6 blok altındaki hava bloklarını hava ile değiştirmeye çalışıyorum ancak yerine konulan bloğu mesela stone yapınca sorun olmuyor fakat uçan kişinin altında taş oluşuyor.
Kod bana dogru geldi yalniz bunu altinda hava olup olmadıgını kontrol icin yapiyorsan "testforblocks" öneririm 1.8 de

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam yüksek bir yerden suya atlarsada atar o zaman ? redstone cular :)[DOUBLEPOST=1418906014,1418905609][/DOUBLEPOST]
Kod:
on flight toggle:
    if player has permission is not "ucma.serbest":
        execute console command "/kick %player% &cUCMAK YASAK !"
Oyuncular Hariç Yetkililere ucma.serbest permini ver oyuncular uçtuğunda atar ama eğerki yetkili birine bu permi vermessen /fly yazıp uçtuğu an atar :)
NOT: DENEMEDIM CALISIRMI CALISMAZMI BILMEM !

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
adam yüksek bir yerden suya atlarsada atar o zaman ? redstone cular :)[DOUBLEPOST=1418906014,1418905609][/DOUBLEPOST]
Kod:
on flight toggle:
    if player has permission is not "ucma.serbest":
        execute console command "/kick %player% &cUCMAK YASAK !"
Oyuncular Hariç Yetkililere ucma.serbest permini ver oyuncular uçtuğunda atar ama eğerki yetkili birine bu permi vermessen /fly yazıp uçtuğu an atar :)
NOT: DENEMEDIM CALISIRMI CALISMAZMI BILMEM !
Yüksek bir yerden suya atlama icinde scoreboardlarla olur moblarla hız olçme sistemi olur bir sekilde atladıgını mı uctugunu mu anlarım

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bilmem :)

SON TEKNOLOJI IPADIMDAN GONDERIYORUM (iPad 2 :/)

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile N0DUS 'un veya H u z u n i'nin fly'sini anlayamazsınız. NoCheatPlus vb. pluginlerle olur ama.