[İSTEK]Bu Bölüme Bilgi Paylaşan Arkadaşlar Bnce Biraz Redstone Bilgisi Paylaşsın

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Redstone kullanamayan arkadaşlarımız çok bence redstone ile bilgilerde paylaşın redstone kullanmayı bilmeyen arkadaşlarda faydalansın.Ben redstone kullanmayı bilmiyorum.Ama sadece kendim içinde istemiyorum.Redstone kullanmayı gösteren bir link flan varsa atın arkadaşlarda görsün.Bu benim önerim eğer konu gereksiz ise bana bildirin konuyu kaldırayım.
--!.BİRAZ DAHA DESTEK.!--
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle destekliyorum ben iyi denebilecek kadar biliyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum :( Videolarla da aram iyi değildir link bilmiyorum :D

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft mühendisleri bölümü ne işe yarıyor ?

Anlatım bulunmuyor orada.Sadece redstoneden yaptıkları sistemleri paylaşıyorlar bizimde bundan bir şey anlamamız çok zor.Video flan varsa izleyip kavrayabilirliz ama bunu yapan varmı bilmiyorum.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anlatım bulunmuyor orada.Sadece redstoneden yaptıkları sistemleri paylaşıyorlar bizimde bundan bir şey anlamamız çok zor.Video flan varsa izleyip kavrayabilirliz ama bunu yapan varmı bilmiyorum.

redstone rehberleri ve redstone icatları var.Redstone rehberleri kısmında anlatmaları lazım.