- En iyi cevaplar
- 0
O modellemeyi oyuna aktarmayi bilmiyor isen boyle bir modu unut senYinede Söyle Belki Yaparım Bir Miktar Modelleme Biliyorum![]()
Telefondan giriyorum sorry
O modellemeyi oyuna aktarmayi bilmiyor isen boyle bir modu unut senYinede Söyle Belki Yaparım Bir Miktar Modelleme Biliyorum![]()
Kusursuz olması için.-. biz ve biz insanlar neden herşeyin detaylısını düşünürüz ki .-.
Teşekkür ederim güzel bir modmus.chisel i yükleyebilirsin
Sanada teşekkürler buildimi geliştirmek bu modlar süperCarpenter blocks tartismasiz en iyi build modu bence. Bloklari yarim kesebiliyoruz bitanede herhangi bir oyuncunun heykelini yapma modu vardi adini bulursam yazarim
Onuda otomatik ev yapmak için kullanırdımda valla builde alışmam gerekiyor demiştimBuildcraft( tamam vurmayin
)
Telefondan giriyorum sorry![]()
Ya evın dışını çatısını ve bahçesini güzelleştirecek mod istiyorum.Ben Mod Yapabilirim Fakat Çıkmak İstediğin Şeyleri Listelemen gerek.
Fakat Orta Seviyede Mod Yapıcıyım Muhteşem olmuyor[DOUBLEPOST=1415727611,1415727576][/DOUBLEPOST]Ama Generator Ayarlayırla oynayıp bir kolay build modu yapabilirim
![]()
Dediğin gibi orta seviyelerin yapmaya kalkışması bile hata.Güzel 2-4 aylık bir uğraşla yapılabilir bütün olarak.Çeşitlilik ve bir kaç yenilikçi özellik de varsa bu süre gittikçe uzayabilir.Biri istiyor diye mod yapmaya kalkisinca biraz agresiflestim diyelimbenim de mod yapmisligim vardır @AlichosTR nin de. Boyle bir mod orta seviye bilenler için bile çok fazla...
Telefondan giriyorum sorry![]()