britich123a
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
SERVERİMDE 2 SAATTE BİR killall monsters YAZICAK Bİ SKRİPT LAZIM ACİL BEYLER !
every 2 hours:
execute console command "killall monsters"
Hata Veriyor OlmuyorKod:every 2 real hours: loop all mobs: delete loop-mobs
Buda Hata Veriyor offfPHP:every 120 minutes: kill the all mobs
Buda Hata Veriyor offfBaşka Yolu Yokmu ?
every 2 hours:
execute console command "mobkill"
Oldu Teşekkürlerhata varsa TAB 'dadır "kill loop entity" e 1 tab at ((error verirse))Kod:every 2 hours: loop all entities: loop-entity is not a player kill loop-entity
Son Bişi İstesem Fazla Oldu Ama Tüm Mobları Diilde Sadece Monsters Leri Yani Canavarlari Silme Nasıl Olcak[DOUBLEPOST=1436479188][/DOUBLEPOST]Kod:every 2 hours: loop all entities: loop-entity is not a player kill loop-entity
Kardeş Monsters Olanını Sölermisin AciLKod:every 2 hours: loop all entities: loop-entity is not a player kill loop-entity
kardeşim ne bu ya? foruma sadece bunu istemek içinmi geldin? herşeyi hazır bekliyorsunuz ya araştırın birazOldu Teşekkürler[DOUBLEPOST=1436478180,1436477706][/DOUBLEPOST]
Son Bişi İstesem Fazla Oldu Ama Tüm Mobları Diilde Sadece Monsters Leri Yani Canavarlari Silme Nasıl Olcak[DOUBLEPOST=1436479188][/DOUBLEPOST]
Kardeş Monsters Olanını Sölermisin AciLSade Canavarları Öldürücek
Kardeş Yardım İstiyorum Serverimde Sorun Var Forumun Amacı Ney Ozaman ?kardeşim ne bu ya? foruma sadece bunu istemek içinmi geldin? herşeyi hazır bekliyorsunuz ya araştırın biraz
Kardeş Yardım İstiyorum Serverimde Sorun Var Forumun Amacı Ney Ozaman ?
loop entities is zombie or creeper or zombie pigman or spider
Doğaç sadece zombie , creeper , zp ve spider mı var ?Kod:loop entities is zombie or creeper or zombie pigman or spider