[İstek]Dünyalar Arasi Gecis İtemleri.

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
beyler bi serverim var swyi 2 ye böldüm survival ve faction ben dünyalar arası geçişte survivalda olan itemler faction'a gitmesini istemiyorm ve ayrica factionda /spawn yazinca factionun spawnina survivalda /spawn yazinca survivalin spawnina gitmesini istiyorm yardim edebilcek varsa lütfen yardim etsin

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Abi hayir öyle değil hub sw gibi olcak öyle /mv spawn yazinca felan olmayacak
ve ayrica factiondaki itemler survivala gitmeyecek ben böyle pluginler ariyorm
O zaman gerçek anlamda olması gereken şekilde HUB sunucu kurmalısınız. HUB sunucular normalde BungeeCord ile kurulur. Fakat bunu yapamayanların başlattığı bir akım üzerine bazıları MultiVerse ile ayarlıyor ki bu da birçok soruna yol açar. Bu yüzden bu sorunlar ile karşılaşambilemem için BungeeCord ile sunucuları birbirine bağlamalısınız. Bağlanacak her sunucu farklı bir sunucu olarak kurulur ve her birinin kendi pluginleri bulunur. BugeCord'u biraz araştırın. Forumda bunun ile iligli birçok rehber var. BungeCord ile sunucularınızı ayarlamak u sorununuzu da item sorununuzu da çözecektir.

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
O zaman gerçek anlamda olması gereken şekilde HUB sunucu kurmalısınız. HUB sunucular normalde BungeeCord ile kurulur. Fakat bunu yapamayanların başlattığı bir akım üzerine bazıları MultiVerse ile ayarlıyor ki bu da birçok soruna yol açar. Bu yüzden bu sorunlar ile karşılaşambilemem için BungeeCord ile sunucuları birbirine bağlamalısınız. Bağlanacak her sunucu farklı bir sunucu olarak kurulur ve her birinin kendi pluginleri bulunur. BugeCord'u biraz araştırın. Forumda bunun ile iligli birçok rehber var. BungeCord ile sunucularınızı ayarlamak u sorununuzu da item sorununuzu da çözecektir.
Bungercord'suz yapilmiyor mu ? :S