[ISTEK] Elektronik Rehber 7/24 aktif bir rehber istiyorum :) yapabilcek buyursun.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleykum.
Serverimde 7/24 aktif güvenilir rehber bulmak imkansız. Bunun içinde elektronik bir rehber olsa 7/24 destek verse süper olur. İstesigim özellikler.

==============================

* Rehber-Rehber varmı-Aloğ Rehber gibi yazılar yazınca efendim canını yediğim demesi
.

* Alım varmı-vb sorularda alım yoktur vb demesi.

* Kurucu ismi "BYKronik" dielim serverde bu isim aktif oldugunda vip alıcam diyen birisine veya admin varmı diyen birisine BYKronik bey size sesleniyo desin
.

* Kurucu olmadıgında vip alıcam derse /warp vipbilgi ziyaret edin desin
. Kurucuyu yokken soranlarada horul horul uyuyo uyansın gelir geldiginde sizi özelden bilgilendirecegim desin.
Geldigimdede soran kişiye BYKronik bey geldi desin :).

* küfür edenleri 4 gruba ayırarak muta atmasını ufak küfürlere 5 dkk / aile bireylerine 30 dkk / servere küfüre 2 saat / reklam atanlara 1 saat.

* uyarı sistemi nitrado.net yazdıgında uyarı 1 vericek bida yazdıgında 2 ci uyarı bida yazarsa 1 saat mute atıcak.

* Rehber sa/Rehber Selamun Aleykum/ cvp vericek ama başına rehber koyacak.

* birde bizimde ekleyebilecegimiz kelimeler yeri olsa örnek soru/cvp bölümü gibi bi bölüm olcak bizde ekleyebilcez

* yetkili rehber sohbet temizle dediğinde sohbeti temizlemesi.(Bunun içinde mesaj gerçekleştirilecek komut gibi. Özellik ekleseniz bizde ekleyebilelim. )

* /msg sistemi /msg Rehber yazdıgında rehberle iletişime geçmesi msg den ayrıyetten sorulan sorulara cvp sistemi bölümü eklenmesi.
================================

Şimdilik özellikler bu kadar yeni özellikleri yazarım.emeği geçip yapanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Sizinde böyle skripte eklemek istediginiz özellik varsa yazın. Güzel fikirlerle rehberimizi geliltirelim.