[ISTEK] Elektronik Rehber 7/24 aktif bir rehber istiyorum :) yapabilcek buyursun.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleykum.
Serverimde 7/24 aktif güvenilir rehber bulmak imkansız. Bunun içinde elektronik bir rehber olsa 7/24 destek verse süper olur. İstesigim özellikler.

==============================

* Rehber-Rehber varmı-Aloğ Rehber gibi yazılar yazınca efendim canını yediğim demesi
.

* Alım varmı-vb sorularda alım yoktur vb demesi.

* Kurucu ismi "BYKronik" dielim serverde bu isim aktif oldugunda vip alıcam diyen birisine veya admin varmı diyen birisine BYKronik bey size sesleniyo desin
.

* Kurucu olmadıgında vip alıcam derse /warp vipbilgi ziyaret edin desin
. Kurucuyu yokken soranlarada horul horul uyuyo uyansın gelir geldiginde sizi özelden bilgilendirecegim desin.
Geldigimdede soran kişiye BYKronik bey geldi desin :).

* küfür edenleri 4 gruba ayırarak muta atmasını ufak küfürlere 5 dkk / aile bireylerine 30 dkk / servere küfüre 2 saat / reklam atanlara 1 saat.

* uyarı sistemi nitrado.net yazdıgında uyarı 1 vericek bida yazdıgında 2 ci uyarı bida yazarsa 1 saat mute atıcak.

* Rehber sa/Rehber Selamun Aleykum/ cvp vericek ama başına rehber koyacak.

* birde bizimde ekleyebilecegimiz kelimeler yeri olsa örnek soru/cvp bölümü gibi bi bölüm olcak bizde ekleyebilcez

* yetkili rehber sohbet temizle dediğinde sohbeti temizlemesi.(Bunun içinde mesaj gerçekleştirilecek komut gibi. Özellik ekleseniz bizde ekleyebilelim. )

* /msg sistemi /msg Rehber yazdıgında rehberle iletişime geçmesi msg den ayrıyetten sorulan sorulara cvp sistemi bölümü eklenmesi.
================================

Şimdilik özellikler bu kadar yeni özellikleri yazarım.emeği geçip yapanlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Sizinde böyle skripte eklemek istediginiz özellik varsa yazın. Güzel fikirlerle rehberimizi geliltirelim.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok basit olabilir skript bilgim yok.
Siz anlıyosunuz galiba rica etsem araştırırmısın

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
     message is "Rehber":
          send "Efendim gulüm"
Ben başladım sen devam et :D
Yalnız oyuncuların her sorusunu rehbere eklemen gerek. Yada sabit şeyler kalır yazdıkların gibi. Mesela oyuncu : Rehber adam boss çaldı ya yapabilceğin bişi yokmu? gibi bir soruyu da düşünmen gerek ._.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hımm güzel
Peki özelden yazdıklarına nasıl cvp vericek onuda yazsan

Kaldı mute sistemi 4 grub olcak demiştim 1 ci grubdaki küfürleri ederse 5 dkk. 2 ci grubdaki küfürü edince 30 dkk bide mute attıkdan sonra şu oyuncuya şu kadar mute atıldı deyip chatı temizlese. Süper olur sen yukardaki gibi 1 tane yap devamını getiririm ben

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hımm güzel
Peki özelden yazdıklarına nasıl cvp vericek onuda yazsan

Kaldı mute sistemi 4 grub olcak demiştim 1 ci grubdaki küfürleri ederse 5 dkk. 2 ci grubdaki küfürü edince 30 dkk bide mute attıkdan sonra şu oyuncuya şu kadar mute atıldı deyip chatı temizlese. Süper olur sen yukardaki gibi 1 tane yap devamını getiririm ben
Bunu ücretsiz yapıcakları tanımıyorum. Ama siz bilirsiniz bence bunu biraz daha skripti öğrenip kendiniz yazmayı deneyin eventleri öğrendikten sonra iş kolay iyi forumlar...

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
     message is "Rehber":
          send "Efendim gulüm"
Yalnız oyuncuların her sorusunu rehbere eklemen gerek. Yada sabit şeyler kalır yazdıkların gibi. Mesela oyuncu : Rehber adam boss çaldı ya yapabilceğin bişi yokmu? gibi bir soruyu da düşünmen gerek ._.
Yanlız 'Alo rehber' yazarsa metin 'Alo rehber' olduğu için çalışmaz diye biliyorum. Metni içinde böyle bir kelime varsa diye yazmıcaz mı kodu ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Cleverbot
https://forum.gamer.com.tr/konu/skr...kiliyor-bot-ile-konusun-tam-100-satir.280945/
Birçok bugu olacaktır buda cabası arkadaş forumda araştırırsa @Minecraftplayerr 'in yaptığı (yanlış hatırlamıyosam) bot vardı onu uyarlayabilirler :)
Benim yazdığım yöntem şuna benziyor ancak yazıları internet sitesinden çekiyor. Yeni sürümünde kendi kendini geliştirme gibi bir şey eklemiştim ancak çok amatörceydi paylaşmamışım sanırım.
Kod:
on chat:
     message is "Rehber":
          send "Efendim gulüm"

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@blade20090999 ayn şart şu en başta

Rehber olması gerekli başta rehber yoksa cvp vermiyecek. Örn:

Soru: Rehber adın ne
R.Cevap: Rehber benim adim :)

Yani başında rehber olmassa cvp vermeyecek.

@Blueyescat buraya bekleniyosunuz.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarıdaki arkadaş a katılıyorum. Kesin buglu olacaktır. İçinde rehber geçmesi için "message contains" yaparsın. Ama yazışmada "aga hani 2-3 sv de rehber oldum ama öyle derin bilgim yok" yazarsa altta rehber mesaj gönderir.
@blade20090999 ayn şart şu en başta

Rehber olması gerekli başta rehber yoksa cvp vermiyecek. Örn:

Soru: Rehber adın ne
R.Cevap: Rehber benim adim :)

Yani başında rehber olmassa cvp vermeyecek.

@Blueyescat buraya bekleniyosunuz.
Dediğin böyle mi olur emin değilim:
Kod:
on chat:
     message is "Alo Rehber : %message%":
               send "&bBen elektronik rehberiniz.Size Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Yardım edebileceğim konular :"
               send "&eAlım Varmı ? &cŞu an alımlar mevcut değil"
Ben en fazla bunu yapabilirim burda ._.

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alo rehber dediginde buyrun ben rehber demesi doğru ama alım yoktur demesini kaldırırsak olucak Onu Rehber alım varmı die soranlara söyleyecek.