açıklama yapar mısınız bide kullanamayacağı soltlara cam ekleyebilirmiyiz ?
#Umbaska
on inventory click:
player doesn't have permission "vip1"
slot is 9
message "Slotu kullanmak için vip olmalisiniz"
cancel event
stop
on inventory click:
clicked chest named "Kilit":
cancel event
stop
saol kardeşimKod:#Umbaska on inventory click: player doesn't have permission "vip1" slot is 9 message "Slotu kullanmak için vip olmalisiniz" cancel event stop on inventory click: clicked chest named "Kilit": cancel event stop
Kod:#Umbaska on inventory click: player doesn't have permission "vip1" slot is 9 message "Slotu kullanmak için vip olmalisiniz" cancel event stop on inventory click: clicked chest named "Kilit": cancel event stop
Biz sunucudan bir gelir sağlamıyoruz. Oyuncuların bağışları olduğu gibi sunucu masraflarına gidiyor. Sunucular da öyle yeterli değiller. Ortaçağ Savaşları projesinde ben ve @DonduranAtes 1 ay gece gündüz, neredeyse sıfır uyku ile hiç durmadan çalıştık. Proje betaya açıldıktan sonra bir miktar oynandı, ancak sonrasında oyun bırakıldı. Biz F2P sistemi üzerinde fazla duruyoruz, oyuncular az ücret ödeyerek kaliteli oyun oynasın istiyoruz, ancak sunucu masraflarını karşılayamıyoruz bu şekilde. Ortaçağ savaşları gibi komple bir dedicated sunucuyu tek başına kullanan bir oyunu (oyuncu sayısından değil, 30.000 satırdan fazla yoğun kod nedeniyle) getirisi olmadan daha fazla açık tutamazdık.siz serverinizdeki en güzel minigamesleri kapattınız . artık bir proje yapıyorsunuz (3'dür böyl) oyun yapılıyor erişim sağlanıyor oyun betada direk kapatılıyor !? (bu konuyla alakalı değil)
biliyorum viplerin tüm parası sunucuların masraflarına gidiyor . bir ara bende vip aldım çok kullanışlıydı. ama bazı minigameslarin kapatılması hiç hoş görülmüyor.Biz sunucudan bir gelir sağlamıyoruz. Oyuncuların bağışları olduğu gibi sunucu masraflarına gidiyor. Sunucular da öyle yeterli değiller. Ortaçağ Savaşları projesinde ben ve @DonduranAtes 1 ay gece gündüz, neredeyse sıfır uyku ile hiç durmadan çalıştık. Proje betaya açıldıktan sonra bir miktar oynandı, ancak sonrasında oyun bırakıldı. Biz F2P sistemi üzerinde fazla duruyoruz, oyuncular az ücret ödeyerek kaliteli oyun oynasın istiyoruz, ancak sunucu masraflarını karşılayamıyoruz bu şekilde. Ortaçağ savaşları gibi komple bir dedicated sunucuyu tek başına kullanan bir oyunu (oyuncu sayısından değil, 30.000 satırdan fazla yoğun kod nedeniyle) getirisi olmadan daha fazla açık tutamazdık.
Velhasıl, bu tür şeyleri özelden veya sunucuya özel ayrı bir konuda veya sunucunun (halen varsa) konusunda sorabilirsin. Konu dışına çıkmayalım daha fazla.
Skriptle slot kitleme biraz buglu :/ Örneğin bu kodla sandık menüsü yada sandıklarda,ender chestlerde her 9.slot kitli olur hem szin çantanızda hemde saydığım şeylerde.Bunun içinde tıklanan kişinin çantasını belirlemek gerekir.
#Umbaska
on inventory click:
loop all players:
loop all items in loop-player's inventory:
if loop-item is chest named "Kilit":
message "Slotu kullanmak için vip olmalisiniz"
cancel event
stop
Malesef ben skript kullanmıyorum, üzerinde hiç çalışmadım.@IRFN bana bu skript konusunda yardımcı olabilir misin ? yardım edeer misin ?
Bildiğim kadarıyla böyle bir plugin de yok. Projemde modül olarak kullanmıştım, bunu harici bir plugin yapmak baya vakit alır.@IRFN böyle bir pluginin varsa özelden atar mısın ? envanter slotlarını kısıtlayacağım