Tamam.Bende Kürdanımı 100 TL Ye Sattım O Yüzden Söylüyorum Kürdanlar 100 TL Minimum.
Tamam.Bende Kürdanımı 100 TL Ye Sattım O Yüzden Söylüyorum Kürdanlar 100 TL Minimum.
post kasmaktan başka bir şey degil.Prim yapmaktan başka bir şey değil.
Lütfen yaptığın şeyi meşrulaştırma. Paketini paylaşırsın, inaktif olduğu zaman güncellersin, gerekli olan değeri alırsın. Ha tüm bunlara rağmen yaptığın tutmuyorsa paketi gözden geçir derim ...Kardesim daha önce çok kaliteli paketler paylaştım tutmadı ? bende böyle bir şey yapma gereksinimi duydum
Önerin için teşşekürlerLütfen yaptığın şeyi meşrulaştırma. Paketini paylaşırsın, inaktif olduğu zaman güncellersin, gerekli olan değeri alırsın. Ha tüm bunlara rağmen yaptığın tutmuyorsa paketi gözden geçir derim ...
Kardeş sende şu an post kasıyorsun ona bakılırsa şurada 1 yorum attım diye post kastı diyorsun ozaman herkes post kasıyor.Önerin için teşşekürler
Sen boş yorum atıyosun ve farkındaysan foruma yeni katılmıssınKardeş sende şu an post kasıyorsun ona bakılırsa şurada 1 yorum attım diye post kastı diyorsun ozaman herkes post kasıyor.
Olabilir.Test sunucusu koyabilirdin.