| Istek | | Gerçek Pluginerler Bakabilir Mi ? | | Çok Acil! |

IElementikCz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba.

Biz bu Yakınlarda Bir Sunucu Açmayı Düşünüyoruz. Ama Bu Seferki Farklı Olsun İstiyoruz. Plugin Konusunda Bize Yardımcı Olacak Pluginer Var Mı ? Yani Biz İlla Pluginerler Yardım Etsin Demiyoruz Siz Değerli Forum Üyeleri De Lütfen Bilginiz Varsa Yardımcı Olun..

Plugin İsteklerimiz :
- Bir NPC Yapacağız . Oyuncular Bu NPC Ile Bizim Koyduğumuz Itemlerle Takas Yapacak.
- Bir Arena Yapacağız. Bu Arenada Mesela Saat Başı 1 Boos Doğacak.
- Sunucumuzdaki Mobları Güçlendirebileceğimiz Bir Plugin Lazım.
- Oyuncu Bizim Seçtiğimiz Bir MOB 'u Kesince Ondan Yine Bizim Seçtiğimiz Bir ITEM Düşecek.
- Ve Otomatik Repair Sistemi Lazım. Mesela Oyuncular Elindeki Bir Itemi 5K Ya Tabela Sis. VS. Ile Yenileyebilsin.

* Tüm Bu Pluginler Mevcut. Başka Sunucularda Görmüştüm. Bunların Isimlerini Yazabilecek Arkadaş Varsa Lütfen Yazsın. Şimdiden Teşekkürler.

EK : Ben Sizin Istediğiniz Herşeyi Ayarlarım. Pluginleri Türkçeleştirim , Sunucuda Kullanıma Hazır Hale Getirebilirim Diyen Olursa Çok Seviniriz. Sunucumuz Açılınca Kesinlikle OP + Pluginer Yaparız. [ Sunucudaki Olacak Teknik Özellikler : Nitrado Veya Virtual Dedicated Server Üzerine Kuracağız. Sunucuda Kasma Olayı Olmayacak HerHangi Bir Şekilde Olursada Ekstra Ücret Ödeyerek RAM Kapasitesini Arttıracağız. Ve Eğer Sunucu Tam Olarak İstediğimiz Bir Şekilde Kurulursa Forum.MineCraftTurk 'e ( Yani Burası :D ) Reklam Vereceğiz. ]

blackm00n

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. bu pluginleri ben de görmüştüm ama adlarını bilmiyorum. Npc yide ayarlamak kolay internette kodları var ayrı ayrı. Arena işlerine girmem ama o mob güçlendirme fln onuda biliyorum. Kısacası Pluginleri Türkçe yaparım sunucuya kullanıma hazır hale getirirm siz sadece isimlerini bulun. skype a1m_posed1oN

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Walla Birader Dediğinin Hepsini Fazlasıyla yapabilirim. Ama Şu An Kendime Web sayfası yazıyorum.
Kafaya takmasaydım seve seve yardım ederdim.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen ayarlarsın da baya bi uğraşmalısın ama uğraşacak vaktim yok şu aralar.

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben sana npc ile rep atmayi solim ama bunu hic kimse bilmiyor skaypeden solim ozelden at skaypeni benim pl turkcelestirebiliyorum npclerle alaklai herseyide biliyorum

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
- Shopkeeper ile ticaret yapabilirsin köylülerle
- Bu arenada EpicTimerdi adı sanırım onla dogdurabilirsin.
- Sunucudaki moblar EpicBoss gerekli,istedigin kadar güçlenir
- Configden Drops bölümünden ne düşecegini ayarla
- Otomatik repair sistemini bilmiyororum ama /repair komutu ekle yapsinlar

IElementikCz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
- Shopkeeper ile ticaret yapabilirsin köylülerle
- Bu arenada EpicTimerdi adı sanırım onla dogdurabilirsin.
- Sunucudaki moblar EpicBoss gerekli,istedigin kadar güçlenir
- Configden Drops bölümünden ne düşecegini ayarla
- Otomatik repair sistemini bilmiyororum ama /repair komutu ekle yapsinlar

Kardeş Biz RPGITEMS 'dan Yaptığımız Bir ITEM 'ın Düşmesini İstiyoruz. Onu Nasıl Ayarlayacağız ?

IElementikCz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pluginler açık kaynak kodlu ise her ikisinin kodlarını birleştirerek yapabilirsin.

Kardeşim Mesela RPG ITEMS 'dan "para" Isimli Bir ITEM Oluşturduk. OtherDrops 'tan Düşme Yerine "para" Yazıyorum. Fakat Düşmüyor. Düşme Mesajı Geliyor. Yani Plugin Sorunsuz Çalışıyor. Ama "para" Düşmüyor! Bunu Nasıl Yapabiliriz ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben de diyorum ki bu yapılabilir, ama seni aşar şu anki bilgin ile. Bunu yapmak için RPG İtems plugininden para isimli istemin oluşturulma kodlarını bulup, OtherDrops'ta ise düşme yerine ekleyeceğin yere bir kısım daha ekleyeceksin. Pluginlerin yapısını bilmiyorum, ama örnek vereyim.
OtherDrops'ta düşme ayarı dosyası şu şekil diyelim:

HTML:
Creeper:
      itemler:
         - Barut
         - Zümrüt
      rpg_itemler:
         - para

rpg_itemler kısmını kendin ekliyorsun. Plugine de kod olarak Rpg items'ten para kısmını ekleyip, creeper'dan düşmesini ayarlıyorsun. Her iki pluginin yapısını çözdükten sorna bir kaç saatlikbir iş.