SeyitYNY
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Olabilir Ama Çalışması ÖnemliYanlış mantık on join mantığı daha iyi bence![]()
Olabilir Ama Çalışması ÖnemliYanlış mantık on join mantığı daha iyi bence![]()
Evlat bak login diyor kişi giriş yaparsa vericek işte :?Ya iyi yapıyonuzda, peki adam 5saniye sonra login yaparsa authme vermiycektir itemleri .d
GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle Daha Önca Önerilenleri Deneyimde, Olmazsa Zaten Yardım İsterim. Boşu Boşunada Seni Yormak İstemem.Authme'de 20 saniyede atsın diye ayarla, Skriptte 30 saniye sonra eşyayı versin gibisinden bir şey yapabilirsin, eğer herkesin birkez kullanmasını istersen komutu kendim yazabilirim (Sadece ilk girişte istersen.). Birde AuthmeSKAddon diye bir eklentide mevcut.
forceCommands: /deneme bu şekilde mi?Basit Bi Sistem Kurarak Yapabilirsiniz Authme Kendine Özgü Bir ÖZelliği İle Giriş Yaptıgında Yanı Şifreyi Falan Dogru Bildiğinde Bir Komut Uyguluyor Siz O Komutu Skripte Bağlıyabılırsınız.
Authme ForceCommand Kullanabılırsınız.
ForceCommands Kısmına İstediginiz Komutu Yazın Authme Config.yml'snden
on rightclick with a compass:
if player's tool named "Selamlar"
execute player command "/sdfklap"
Dedigin Plugin Verilen Esyaya Sag Tık Yaptırtmıyor. Configden Command Kısmını boş bıraksam veya silsem .d
Hayır ForceCommands:forceCommands: /deneme bu şekilde mi?
Hayır ForceCommands:
- spawn gibi
forceCommands: - deneme
forceCommandsAsConsole: []
Bakın Hatalı Kullanmıssınızyaptım fakat consola epey bi büyük hata verdiKod:forceCommands: - deneme forceCommandsAsConsole: []![]()
forceCommands:
- deneme
forceCommandsAsConsole: []
Ahah. O kadar komikki, ben simdi yarin gulemeyecem diye uzulecem, icim icimi yiyecek. Sen bu espriyi yap, biz millet olarak kalkiniriz gercekten gül gül öldüm.Sen cahilsin de ondan
Hala guluyorum biri suna espri yaptirmasin.Sen cahilsin de ondan
AuthMe seni kaç saniyede atıyor giriş yapmazsan? O saniyenin üstüne 2 saniye ekle belki işe yarar.
Edit: WildSkriptte "As Op" efekti var. /l komutunu düzenleyip /l oyuncu şekline getirip konsoldan verebilirsin itemi. Bu şekilde bug yapamazlar sanırım *anlatabildi mi diye düşünüyor ve anlatamadığını anlamaya başlıyor*