İSTEK - HAMMADDE

metehangumusay-

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaş kolayı var hammaddenin bi yerine sağ bi yerine sol tıkla sonra /tpall yaz onlar hammaddeye gitmeden set komutunu kullan :sırıtmak:

gerek yok minereset plugini işlerini görür
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bunu indirin içinde ayarlamaları var hammaddede invincible değerini açarsan ölümsüz olurlar + pluginde zaten duyurusu var 5 dakika sonra yenilenecektir gibi vs vs ayarlayabiliyorsunuz

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar /region filag regionismi invincible allow= bu o seçtiğiniz alan içerisinde düşünce ölmeme açlık ven can fulleme gibi bişi ama ölümsüzlük kesin :sırıtmak:

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Beyler Benim Bi sw em var ben vip lere özel hammadde yaptim ama viplere ozel hammadde wg si bilmiyorum yardim edermisiniz ACİLL

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok komik olur ama adam yazıya bakmıyor (senin dediğin gibi bir plugin olsa onu anlatıyorum) adam bir kere daha kazacakken kendi kendine yeniliyon adam ölüyor sonra san sövüyor :sırıtmak: benim düşüncem bu çok komik olurdu ama

plugine gerek yok da son attığım mesajlarda link verdim onu izleyebilir.

BatuhanMc'de

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
gerek yok minereset plugini işlerini görür
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bunu indirin içinde ayarlamaları var hammaddede invincible değerini açarsan ölümsüz olurlar + pluginde zaten duyurusu var 5 dakika sonra yenilenecektir gibi vs vs ayarlayabiliyorsunuz
Bunu Yapınca Adam Lar Kıramıyorr![DOUBLEPOST=1389281628,1389281491][/DOUBLEPOST]
Öff hortlatma şöyle konuları !
Sen Pluginleri İyi Biliyorsan Hele CrackShotu Sw me GelAdmin OLL

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gebersin pislik herifler ulan adminken az çekmedim o itlerden çıkın diyorum çıkmıyorlar adamları tek tek tp ile yukarı çekiyorum yine aşşağı atlıyorlar :D

birader adamları çekmeden önce set çekiceğin yere sethome çek. sonra adamları çekeceğin yeri camla kapa ki gelmesinler ama nerde oldugunuda bilsinler.