valkorbit
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
An on level change event cannot be cancelled diye bir hata verdi.Kod:on level change: *tab*cancel event
An on level change event cannot be cancelled diye bir hata verdi.Kod:on level change: *tab*cancel event
Bari denedim çalışmıyor yazmaBunun hemen hemen aynısını denemiştim de çalışmamıştı demek ki ufak bir hata yapmışım yazarken.Evet bu kod çalışıyor teşekkürler.
ne demek efendimBunun hemen hemen aynısını denemiştim de çalışmamıştı demek ki ufak bir hata yapmışım yazarken.Evet bu kod çalışıyor teşekkürler.
Yazım yaparken hata yapmasaydım bu konuyu açmama da gerek kalmayacaktı aynısını denediğimi düşünüyordum çünkü.Senin verdiğin kod da dogru zaten..Bari denedim çalışmıyor yazma![]()
Direk çözüm..set player's level to 0![]()
An on level change event cannot be cancelled diye bir hata verdi.
on level up:
set player's level to 0
Böyle bir eventi ilk defa senden duydumKod:on level up: set player's level to 0
Ondan sonra zaten on level change yaptıkYukarıdaki yanlış kodların birkaçı -9999+ olduğundan çalışmıyor, hatırladığım kadarıyla bir oyuncuya 0'ın altında xp veremezsiniz.![]()
xp veremessin ama level verebilirsin* :CYukarıdaki yanlış kodların birkaçı -9999+ olduğundan çalışmıyor, hatırladığım kadarıyla bir oyuncuya 0'ın altında xp veremezsiniz.![]()
Level xp sayesinde artıyorsa level nasıl verilebilir* :Cxp veremessin ama level verebilirsin* :C
Bilmiyorum xp'de denemedim ama levelde oluyor* :CLevel xp sayesinde artıyorsa level nasıl verilebilir* :C