[İSTEK ] Hergün saat 15:00 da Belirli Komutu Yazdırma

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben otomatik Event sistemi eklemeyi düşünüyorum şimdiki sunucuların çoğu bu sistemi kullanıyor fakat ben yapamıyorum.Bir otomatik event sistemi var fakat o komutu sadece sen yazdığında işleve giriyor serverim de yetkili olmasa dahil event olmasını istiyorum hergün saat 15:00 da /Event komutunu yazicak bir skripte ihtiyacım var Yardımcı olursanız sevinirim Iyi Forumlar...

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverının restart saatinden sonrasına göre editlersen yapabilirsin.

every 360 minutes:

execute console command "/event"

Mesela serverına saat 10 da restart atıyor.15 e 5 saat var.5*60 300 olucağından every 300 minutes olarak düzeltirsin.Umarım işine yarar.
NOT:SSpoilera düzgün ekleyememiş olabilir.İnternetten otomatik event yazarsan bulabilirsin.

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverının restart saatinden sonrasına göre editlersen yapabilirsin.

every 360 minutes:

execute console command "/event"

Mesela serverına saat 10 da restart atıyor.15 e 5 saat var.5*60 300 olucağından every 300 minutes olarak düzeltirsin.Umarım işine yarar.
NOT:SSpoilera düzgün ekleyememiş olabilir.İnternetten otomatik event yazarsan bulabilirsin.
Teşekkürler Deneyeceğim..

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Deneyeceğim..
Yalnız şuna dikkat et.Akşam 6 da da restart atılıyorsa ayarladığın süre sonra da yapacaktır.Yani süreyi iyi ayarlamalısın.Şu şekilde ayarlayabilirsin.Her restart ta geri sayım tekrar başlıyor.8 saate ayarladın diyelim.5 saat yada 7 saat aralarla restart koyarsan (o süreden daha az) event olmayacaktır.Umarım işe yarar :)

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Teşekkürler'de bunun mesela server restart atınca kapanıp açılınca süre sıfırlamayacak öyle bir şey olabilir mi ?

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız şuna dikkat et.Akşam 6 da da restart atılıyorsa ayarladığın süre sonra da yapacaktır.Yani süreyi iyi ayarlamalısın.Şu şekilde ayarlayabilirsin.Her restart ta geri sayım tekrar başlıyor.8 saate ayarladın diyelim.5 saat yada 7 saat aralarla restart koyarsan (o süreden daha az) event olmayacaktır.Umarım işe yarar :)
Peki mesela saat 15:00 oldu eventi yapti diyelim 360 dakika sonrada o komutu yazicaktir o zamanda sadece 15:00 da event olup 360 dakika sonra tekrar olur o nasıl olcak sadece 15:00 da 1 kere yazmasını istiyorum o komutu sadece 1 event yani nasıl olabilir ?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi de o skripti kullandın. Saat 15:00 oldu, server a reload attın, 360dk sonra bu komutu uyguladı. Sonra vi 360dk sonra, sonra da 360dk sonra sürekli böyle devam edecek.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi de o skripti kullandın. Saat 15:00 oldu, server a reload attın, 360dk sonra bu komutu uyguladı. Sonra vi 360dk sonra, sonra da 360dk sonra sürekli böyle devam edecek.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Işte dediğim gibi olur 15:00 da o komutu yazar 360 dk sonra bidaha yazar 360 dk sonra tekrar böyle böyle gider ama bazı serverlerde 15:00 18:00 21:00 da oluyor yetkili yokken benim aradığım onların ki gibi skript.

I_M_M_O_R_T_A_L

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Haklısınız.Benim aklıma bu geldi.Bunu paylaştım %100 doğru değil ama dikkat edilirse sıkıntı çıkarmayabilir.Genede araştırın siz.

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar skriptin plugin versiyonunu kodluyorum bu özellik benim pluginde olacak inşallah kodu bulabilirsem.
Ayrıca pluginimin ismi: MoonPlugin ararsanız bulursunuz forumda.
Ooo bu otomatik event için plugin mi kodluyorsun yani hergün 15:00 da event yap gibisinden felan toksa direk saat 15:00 da şu komutu yaz diyemi olucak sabırsızlıkla bekliyorum..

S

Switcher

Ziyaretçi
Dene , çalışmaz gibi görünüyor ama belki çalışır.
Kod:
command /oevent:
    permission: op
    trigger:
        {OtoEvent.Durum} is false:
            set {OtoEvent.Durum} to true
            send "&b&lOto Event Başarıyla Açıldı !"
        else:
            set {OtoEvent.Durum} to false
            send "&b&lOto Event Başarıyla Kapatıldı"
        while {OtoEvent.Durum} is true:
            set {_saat} to text from url "http://in.sitekodlari.com/s0.php"
            {_saat} is "15:00:01":
                execute console command "event"
            wait 1 second

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dene , çalışmaz gibi görünüyor ama belki çalışır.
Kod:
command /oevent:
    permission: op
    trigger:
        {OtoEvent.Durum} is false:
            set {OtoEvent.Durum} to true
            send "&b&lOto Event Başarıyla Açıldı !"
        else:
            set {OtoEvent.Durum} to false
            send "&b&lOto Event Başarıyla Kapatıldı"
        while {OtoEvent.Durum} is true:
            set {_saat} to text from url "http://in.sitekodlari.com/s0.php"