command cost bolmunden yapılıyo herhalde ama nasıl Yapıcamı BulamadımEssentials'da Mevcut Zaten /Sell Hand Yazarsan Elindekini /Sell All Yazarsan Hepsini Satar Yanılmıyorsamda /Sell <itemkod> Şeklindede O İtemi Satar Fiyatlarını Config'ten Ayarlayabilirsin Bunuda Kısaltıcam Dersen;
command /LS:
[TAB]trigger:
[TAB][TAB]execute console command "/sell lapis"
Evet doğru ama örneğin lapis satacaksın, /sell hand yazınca elindeki tüm lapisleri satıyor. /sell itemadi da oluyordu benim bildiğim ?Essentials'da Mevcut Zaten /Sell Hand Yazarsan Elindekini /Sell All Yazarsan Hepsini Satar Yanılmıyorsamda /Sell <itemkod> Şeklindede O İtemi Satar Fiyatlarını Config'ten Ayarlayabilirsin Bunuda Kısaltıcam Dersen;
command /LS:
[TAB]trigger:
[TAB][TAB]execute console command "/sell lapis"
daha demin buldum oyunda /sell 351:4 yazınca elındekı tum lapisleri satıyo.Evet doğru ama örneğin lapis satacaksın, /sell hand yazınca elindeki tüm lapisleri satıyor. /sell itemadi da oluyordu benim bildiğim ?
İmzandaki sunucunun IP adresi sansürlenmiş .s düzeltmelisindaha demin buldum oyunda /sell 351:4 yazınca elındekı tum lapisleri satıyo.
sadece kısaltıcam
saolun
command bost bölümünden değil benim bildiğim kadarıyla worth.yml dosyasından ayarlanıyor.(item satma fiyatı)command cost bolmunden yapılıyo herhalde ama nasıl Yapıcamı Bulamadım
sansur degıl daha sw acık degılİmzandaki sunucunun IP adresi sansürlenmiş .s düzeltmelisin![]()
O zaman tamamdır :=)sansur degıl daha sw acık degılondan ***** yazdım. acınca duzenlıcem ımzayı