nothingelsematters
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bana bunu yazabilecek biri var mı ?
Hata cıkarsa soyle halledeyim tablari tekrar kontrol et de sıkıntı cıkarmasınKod:options: prefix: &6&l[&9Sunucu&6&l] ayrildimesaji: &6Gule Gule &4%player%&6! ilkgirismesaji: &b%player% &6Sunucumuza Ilk Defa Katildi... katildimesaji: &6Sunucumuza Tekrar Hosgeldin &4%player%&6! on first join: broadcast "{@tag} {@ilkgirismesaji}" on join: set join message to "{@tag} {@katildimesaji}" on quit: set quit message to "{@tag} {@ayrildimesaji}"![]()
on first join:
send "&c&lHos geldin, yenisin galiba?! Rehberlerimize basvurarak server hakkinda yardim al!"
broadcast "&c&l%player% aramiza yeni katildi, merhaba deyin!"
on join:
broadcast "&c&l%player% oyuna girdi!"
on quit:
broadcast "&c&l%player% oyundan cikti, güle güle!"
Çıkan adama mesajmı yollucaksınKod:on first join: send "&c&lHos geldin, yenisin galiba?! Rehberlerimize basvurarak server hakkinda yardim al!" broadcast "&c&l%player% aramiza yeni katildi, merhaba deyin!" on join: broadcast "&c&l%player% oyuna girdi!" on quit: broadcast "&c&l%player% oyundan cikti, güle güle!"
%player% variablesi yanlış olabilir, kusura bakma.
+ Kick mesajını unuttum. Onun eventini bilmiyorum ama deneyeyim;
on kick
send "&c&lCanimizi sikmaya basladin.." to player
Muhtemelen çalışmayacak ama..![]()
Kardeşim çıktığında adama değil duyuru kanalına mesaj yollayacak; örneğinÇıkan adama mesajmı yollucaksın
Kickde , chatemi yazsın yoksa atılırken ekranda çıkan yazımı diyorsun
Kardeşim çıktığında adama değil duyuru kanalına mesaj yollayacak; örneğin
LoaderSensei oyundan ayrıldığında
[Broadcast] LoaderSensei oyundan ayrıldı!
Diye yazacak.
on kick:
broadcast "&e%player% &6Oyundan Atıldı."
Mantıklı, kullanılabilirKod:on kick: broadcast "&e%player% &6Oyundan Atıldı."
Bu nasıl hort nevrim döndü :/ duygulandım....Bir Oyuncu Atıldı Diye Duyuru Mu Yapıcaksın![]()
options:
prefix: &6Assasins &eNetwork &c&l➤
ayrildimesaji: &bGüle Güle &3%player%
ilkgirismesaji: &b%player% &aSunucumuza İlk Defa Katıldı...
katildimesaji: &aSunucumuza Tekrar Hoşgeldin &c%player%
on first join:
broadcast "{@prefix} {@ilkgirismesaji}"
on join:
set join message to "{@prefix} {@katildimesaji}"
on quit:
set quit message to "{@prefix} {@ayrildimesaji}"
Kullanıyorum mükkemmelmişbunu kullan benim kullandığım basit ama güzelKod:options: prefix: &6Assasins &eNetwork &c&l➤ ayrildimesaji: &bGüle Güle &3%player% ilkgirismesaji: &b%player% &aSunucumuza İlk Defa Katıldı... katildimesaji: &aSunucumuza Tekrar Hoşgeldin &c%player% on first join: broadcast "{@prefix} {@ilkgirismesaji}" on join: set join message to "{@prefix} {@katildimesaji}" on quit: set quit message to "{@prefix} {@ayrildimesaji}"
Hort bi ayrı mükkemmelmişKullanıyorum mükkemmelmiş