[İstek] İnternet sitesinden VIP satışı

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar

Web sitem üzerinden acaba nasıl SonOyuncunun sitesindeki gibi mobil ödeme yoluyla viplik satabilirim ? Web sitem var ancak nasıl internetten vip satışı yapabileceğimi bilmiyorum. Bazı kişiler Php bilgisi ile yapabilirsin dediler ama en ufak bir bilgim yok. Bana bunu yapabilecek var mı ? Yapana 150 Nitrado kredisi verebilirim.
Konu yeri yanlışsa yetkililer gerekli yere taşısın :D

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum BuyCraft ı denedim ancak mobil ödeme yok ki BuyCraft ta. Başka bir yolu yok mu ?

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorum BuyCraft ı denedim ancak mobil ödeme yok ki BuyCraft ta. Başka bir yolu yok mu ?
Ben hazirliyorum birtane demo niyetine inceleyebilirsin cok hos oldugunu dusunuyorum gerci daha paymentwall hessabim onaylanmadi ama bekliyoruz iste :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ustelik paymentwall ile sadece mobil odeme degil cindeki bankadan tut ttnet odemeye kredikartindan paypala hersey mevcut ama paymentwal kurmasi bence buycrafti kurmasindan az bucuk daha zorbedava ama onaylattirman gerekli.
Bir sorunun olursada sorabilirsin.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hazirliyorum birtane demo niyetine inceleyebilirsin cok hos oldugunu dusunuyorum gerci daha paymentwall hessabim onaylanmadi ama bekliyoruz iste :)

Ustelik paymentwall ile sadece mobil odeme degil cindeki bankadan tut ttnet odemeye kredikartindan paypala hersey mevcut ama paymentwal kurmasi bence buycrafti kurmasindan az bucuk daha zorbedava ama onaylattirman gerekli.
Web site tasarımı falan güzelmiş :D Yanlız benim adresim x.buycraft.net onu nasıl seninki gibi market.x.com yapabilirim ? Alan adım ve webspace'm var

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı

Moderatör tarafından düzenlendi:

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler işe yaradı :D

Bu arada 1 tane vip 5 tl ye vip sattım da PaymentWall da gözükmüyor şu an 0 param var diye gözüküyo :D Para nereye gitti[DOUBLEPOST=1406480925,1406480430][/DOUBLEPOST]Tamam gecikmeli geliyormuş geldi de %40 falan vergi geçiriyormuş hayvan :D

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Sitenizin güvenli olsuğundan emin değilim :/

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Paymentwall turkiyede calisiyomu. Kesintisi % kac oraninda? Odemeyi nereye yapiyolar paypal banka hesabi vs.? Ve ne kadar surede oderler?

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
PaymentWall Türkiyede Çalışıyor Ama Ödemeyi Yapmaları İçin birçok Şey Gerekiyor Kestintisinide Bilmiyorum.
Gene İyisi MaxÖdeme.