KinggCraft
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Meraba Ben Bir İngiliz Serverinde Görmüştüm Normalde Bir İtem İn Vuruş Gücü Vardır Ancak Bunu Adamlar 75 E Çıkartmışlardı Bu Nasıl Yapılıyor Yardım Edermisiniz.
Bu Plugin Nasıl Kullanılıyor.Attribute Modifiers ile yapılıyor. Kodları minepedia'da bulabilirsin.
Chunk format yazarak bulabilrsin. Biraz aşağılara inince tıklanabilir bir attribute linki var. ona tıklayınca olası tüm attributeları gösteriyor. Hemen onun üzerinde de item`a ekleyeebilmek için bir örnek var.Plugini Buldumda Bu Minepedia yı bulamadım Kodları Verirmisiniz.
Attribute Modifiers bir plugin değil. Oyunda bulunan bir NBTTagBu Plugin Nasıl Kullanılıyor.
Peki Bu Serverlerde kullanılabilirmi Kulanılabilirse kodları nedir.[DOUBLEPOST=1406653801,1406653742][/DOUBLEPOST]Bundan Mı BasediyorsunuzChunk format yazarak bulabilrsin. Biraz aşağılara inince tıklanabilir bir attribute linki var. ona tıklayınca olası tüm attributeları gösteriyor. Hemen onun üzerinde de item`a ekleyeebilmek için bir örnek var.
Attribute Modifiers bir plugin değil. Oyunda bulunan bir NBTTag
Evet bulmuşsunuzPeki Bu Serverlerde kullanılabilirmi Kulanılabilirse kodları nedir.[DOUBLEPOST=1406653801,1406653742][/DOUBLEPOST]Bundan Mı BasediyorsunuzLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Kodları Nasıl Kullanıcam. Denedim Ancak Chat Satırına Bile Sığmıyor Ve Command Block Aracılığıyla Yapıncada Normal Kılıç Geliyor. Nasıl Yapabilirim.Evet bulmuşsunuz![]()
SP deyken yapıp onu multide deneyebilirsin o zaman.Bu Kodları Nasıl Kullanıcam. Denedim Ancak Chat Satırına Bile Sığmıyor Ve Command Block Aracılığıyla Yapıncada Normal Kılıç Geliyor. Nasıl Yapabilirim.