CleverMC
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Örneğin Bir JavaKodu ile Dünya Hep Gece Kalacak
Hangi JavaKodu ile yapabilirim ?
@IRFN @Speaw @DonduranAtes
Hangi JavaKodu ile yapabilirim ?
@IRFN @Speaw @DonduranAtes
Komut bloğuyla uraşmak istemiyom lag yapıyorKomut blogu ile Sürekli sabah yapmayı biliyorum ama gece yapmayı bilmiyorum :/
Bakalım bi dniyekHiç uğraşma direk:
/gamerule doDaylightCycle false
/time set 18000 yada 24000 dene
işine yaradıysa bi layk![]()
Zombinin gücünü veya hızını nasıl arttırabilirim ? JavaKodu da olurJava koduna gerek yok diyecektim, cevap gelmiş zaten.
Zombinin gücünü veya hızını nasıl arttırabilirim ? JavaKodu da olur
Ne tür bir şey istersin ? Her türlü yapabilirimZombinin gücünü veya hızını nasıl arttırabilirim ? JavaKodu da olur
Zombinin hızını 5 kat arttırsan yeterNe tür bir şey istersin ? Her türlü yapabilirim
Zombinin hızını 5 kat arttırsan yeter![]()
Zombinin gücünü veya hızını nasıl arttırabilirim ? JavaKodu da olur
Telefonda olduğundan çok anlatmamış. Teşekkürler ben biraz daha açıklıyım.İnternetten "summom command generator" diye yaz. Oluşturduğun kodu comand blka yapıştır-çalıştır.
Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:5}]}},{id:313,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:312,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:311,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:Süper Zombi,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:50},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3},{Name:generic.attackDamage,Base:5},{Name:generic.followRange,Base:10},{Name:generic.knockbackResistance,Base:1}]}
{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3}
/summon Zombie - -1 - {Attributes:[{Name:generic.movementSpeed,Base:0.5}]}
Aynen dediğin gibi yaptım fakat zombi nerde ?Telefonda olduğundan çok anlatmamış. Teşekkürler ben biraz daha açıklıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu siteden istediğin özelliklere sahip istediğin canavarı seçiyorsun. Kodu sana yapıp veriyor.
Benim yaptığım bir tane:
Bu kodu kullanırsan Elmas pro4 setli sharpness 5 bulunan canı 50 hızı 0.3 (normalden biraz hızlı) 10 blok öteden görebilen (takip etmeye başlama mesafesi) geri tepme direnci 1 olan zombi çıkar. Adı da Süper ZombiKod:/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:5}]}},{id:313,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:312,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:311,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:Süper Zombi,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:50},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3},{Name:generic.attackDamage,Base:5},{Name:generic.followRange,Base:10},{Name:generic.knockbackResistance,Base:1}]}
Not: Komudu T den yazmaya çalıştığında sığmayabilir. Komut bloğu kullanabilirsin. (137)
Not2: Bu mesajı yazarken yazdığın mesajdan cevap veriyim hemen:
Komutta bulunankısmındaki 0.3 yerini istediğin kadar değiştir. 0.1-1.0 arası yapabilirsin.Kod:{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3}
İşine yaradıysa beğenebilirsin uğraştım yazmaya(test ettim de)
Edit: ben 0.5 denedim çok hızlı oldu koşarak bile yetişir hız iksiri içince nolur bilemem.
Barışçıl modda olabilir. Normal veya Zor modda dene. Bunu komut bloğuna yapıştır.Aynen dediğin gibi yaptım fakat zombi nerde ?