İstek Kaynak

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç uğraşma direk:
/gamerule doDaylightCycle false
/time set 18000 yada 24000 dene

işine yaradıysa bi layk :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Java koduna gerek yok diyecektim, cevap gelmiş zaten.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zombinin gücünü veya hızını nasıl arttırabilirim ? JavaKodu da olur
İnternetten "summom command generator" diye yaz. Oluşturduğun kodu comand blka yapıştır-çalıştır.

Tapatalk ile Kamyon Kasasına Davar Yüklerken Gönderildi
Telefonda olduğundan çok anlatmamış. Teşekkürler ben biraz daha açıklıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu siteden istediğin özelliklere sahip istediğin canavarı seçiyorsun. Kodu sana yapıp veriyor.
Benim yaptığım bir tane:
Kod:
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:5}]}},{id:313,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:312,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:311,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:Süper Zombi,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:50},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3},{Name:generic.attackDamage,Base:5},{Name:generic.followRange,Base:10},{Name:generic.knockbackResistance,Base:1}]}
Bu kodu kullanırsan Elmas pro4 setli sharpness 5 bulunan canı 50 hızı 0.3 (normalden biraz hızlı) 10 blok öteden görebilen (takip etmeye başlama mesafesi) geri tepme direnci 1 olan zombi çıkar. Adı da Süper Zombi :D
Not: Komudu T den yazmaya çalıştığında sığmayabilir. Komut bloğu kullanabilirsin. (137)

Not2: Bu mesajı yazarken yazdığın mesajdan cevap veriyim hemen:
Zombinin hızını 5 kat arttırsan yeter :)

Komutta bulunan
Kod:
{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3}
kısmındaki 0.3 yerini istediğin kadar değiştir. 0.1-1.0 arası yapabilirsin.
İşine yaradıysa beğenebilirsin uğraştım yazmaya :D (test ettim de)
Edit: ben 0.5 denedim çok hızlı oldu koşarak bile yetişir hız iksiri içince nolur bilemem.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonda olduğundan çok anlatmamış. Teşekkürler ben biraz daha açıklıyım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu siteden istediğin özelliklere sahip istediğin canavarı seçiyorsun. Kodu sana yapıp veriyor.
Benim yaptığım bir tane:
Kod:
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{id:276,tag:{ench:[{id:16,lvl:5}]}},{id:313,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:312,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:311,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}},{id:310,tag:{ench:[{id:0,lvl:4}]}}],CustomName:Süper Zombi,CustomNameVisible:1,Attributes:[{Name:generic.maxHealth,Base:50},{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3},{Name:generic.attackDamage,Base:5},{Name:generic.followRange,Base:10},{Name:generic.knockbackResistance,Base:1}]}
Bu kodu kullanırsan Elmas pro4 setli sharpness 5 bulunan canı 50 hızı 0.3 (normalden biraz hızlı) 10 blok öteden görebilen (takip etmeye başlama mesafesi) geri tepme direnci 1 olan zombi çıkar. Adı da Süper Zombi :D
Not: Komudu T den yazmaya çalıştığında sığmayabilir. Komut bloğu kullanabilirsin. (137)

Not2: Bu mesajı yazarken yazdığın mesajdan cevap veriyim hemen:

Komutta bulunan
Kod:
{Name:generic.movementSpeed,Base:0.3}
kısmındaki 0.3 yerini istediğin kadar değiştir. 0.1-1.0 arası yapabilirsin.
İşine yaradıysa beğenebilirsin uğraştım yazmaya :D (test ettim de)
Edit: ben 0.5 denedim çok hızlı oldu koşarak bile yetişir hız iksiri içince nolur bilemem.
Aynen dediğin gibi yaptım fakat zombi nerde ?