tugraofset741
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sa bi Serverde Gördüm Kazmayı Eline Alıyorsun Hız Gece Görüşü Gibi Şeyler Görüyor Birde Mesela Kazmaya Ver 10 Kır 10 Nasıl Basabilirim Iyı Günler <3
Sanırsam cevabını attım.@BenZikriptiAzBiliom Adlı arkadaş başka bir konuda Skript ile yapmıştı.
Forumda bir bug var. Aynı anda mesaj yazmaya başladığımızda sen önce yollayınca Ben görmüyorum. Sayfa yenilediğimde veya Yorum attığımda senin yorumunu görüyorum.Sanırsam cevabını attım.
Yok ya ben zaten bir kötü amaçla söylemedim kafası karışmasın diye öyle dedimForumda bir bug var. Aynı anda mesaj yazmaya başladığımızda sen önce yollayınca Ben görmüyorum. Sayfa yenilediğimde veya Yorum attığımda senin yorumunu görüyorum.
Teşekkürler Gerekli Plugini Buldum Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Peki Kazmaya Nasıl Verimlilik 10 Flan Vericez ?
öyle olmuyor diye biliyorum. Verimlilik Enchant ı 5. seviyeye kadar var. Devamına Enchant komutu izin vermiyor. Ancak başka yolları olduğunu düşünüyorum./enchant digspeed 10 Yazarak vere bilirsin.
Arkadaşın dediği gibi 999 Değil fakat 9999'a kadar yolu var.öyle olmuyor diye biliyorum. Verimlilik Enchant ı 5. seviyeye kadar var. Devamına Enchant komutu izin vermiyor. Ancak başka yolları olduğunu düşünüyorum.
999 Değil 9999'a Kadar yolu var..Skript ilede yapılabilir ayrıca /enchant sınırsızdır. 999'a kadar yolu var.
Kendimce denenmiştir sıkıntısız