Bunun gibi bir şey galiba
PHP:on damage: projectile is arrow: set {_atck} to attacker attacker is {_atck}: cancel event
FailMantık hatası var, attacker is attacker diye bir kontrol yapıyorsun orada. Her türlü Event iptal olur o şekilde.
Senin kontrol etmen gereken şey saldırgan saldırıya uğrayan kişiyse olmalı yanlış işteGeceleri çok dalgın oluyorsun Barış bir yat uyu aşkım
![]()
Yazdığın Kod Çalışıyorsa Çok Sağolasın.
Dalgın mıyım bilemiyorum ama kanıtlamak için sunucumu açıp denedim...Ve oldu.Lütfen skripti java'ya benzetme Skript bu mantık arama
(Aslında bana mantıklı geliyor..)
Aslında denemedim amaOlacağını umuyorum.PC şu an ölü deneyen varsa söylesin
![]()
Vallahi şu an yaptığın şey şu bak;
Dalgın mıyım bilemiyorum ama kanıtlamak için sunucumu açıp denedim...Ve oldu.Lütfen skripti java'ya benzetme Skript bu mantık arama
(Aslında bana mantıklı geliyor..)
Aslında denemedim amaOlacağını umuyorum.PC şu an ölü deneyen varsa söylesin
![]()
on damage:
projectile is arrow:
set {_atck} to 5
5 is {_atck}:
cancel event
Keşke Şu Saatte Deneme Şansım OlsaydıVallahi şu an yaptığın şey şu bak;
PHP:on damage: projectile is arrow: set {_atck} to 5 5 is {_atck}: cancel event
Yok o hatalı kodun hatasını anlaması için yazdım Barış'a yani attığım kod aynı Barış'ın ki gibi hatalıKeşke Şu Saatte Deneme Şansım Olsaydı![]()
on damage:
if projectile is arrow:
if shooter is victim:
cancel event
aynı şey aslında[DOUBLEPOST=1437980924,1437980822][/DOUBLEPOST]Minecraftplayerr noktayı koyar.
on damage:
projectile is arrow
set {_a} to shooter
{_a} is victim
cancel event
Kod:on damage: if projectile is arrow: if shooter is victim: cancel event
böyle olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle senin yolun daha pratik ve makinanın daha az iş yapmasını sağlayacaktır.bu bir şey setlemeden oluyor daha kolay değilmi ?
ozaman şöyle yapalım;Mantık hatası var, attacker is attacker diye bir kontrol yapıyorsun orada. Her türlü Event iptal olur o şekilde.
on damage:
projectile is arrow:
set {sdsf.%shooter%} to "%shooter%"
set {sdfs.%shooter%} to "%victim%"
if {sdfs.%shooter%} is equal to {sdsf.%shooter%}:
cancel event
message "&3senindir burası." to shooter