[İSTEK] Kendine Ok Atamama

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin kontrol etmen gereken şey saldırgan saldırıya uğrayan kişiyse olmalı yanlış işte :D Geceleri çok dalgın oluyorsun Barış bir yat uyu aşkım :D

Dalgın mıyım bilemiyorum ama kanıtlamak için sunucumu açıp denedim...Ve oldu.Lütfen skripti java'ya benzetme Skript bu mantık arama :D
(Aslında bana mantıklı geliyor..)

Aslında denemedim ama :D Olacağını umuyorum.PC şu an ölü deneyen varsa söylesin :D

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dalgın mıyım bilemiyorum ama kanıtlamak için sunucumu açıp denedim...Ve oldu.Lütfen skripti java'ya benzetme Skript bu mantık arama :D

Aslında denemedim ama :D Olacağını umuyorum.PC şu an ölü deneyen varsa söylesin :D
Yazdığın Kod Çalışıyorsa Çok Sağolasın.
Çalışmazsada Canın Sağolsun. En Azından Uğraşıyorsun :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0

Vallahi şu an yaptığın şey şu bak;
PHP:
 on damage:
    projectile is arrow:
        set {_atck} to 5
        5 is {_atck}:
            cancel event

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Engellenebilir. Uzun uzun skript halini yazmayacağım ama ok'u attıktan sonra projectile is an arrow diye kontrol edip arrow'a oyuncunun adını içeren bir değişken oluşturursunuz. on projectile'da da oluşturduğunuz arrow'a atadığınız değişkendeki değerin victim'in adıyla aynı olup olmadığı kontrol ettirir ve cancel event yaparsınız.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraftplayerr noktayı koyar.

on damage:
projectile is arrow
set {_a} to shooter
{_a} is victim
cancel event

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mantık hatası var, attacker is attacker diye bir kontrol yapıyorsun orada. Her türlü Event iptal olur o şekilde.
ozaman şöyle yapalım;
PHP:
on damage:
    projectile is arrow:
        set {sdsf.%shooter%} to "%shooter%"
        set {sdfs.%shooter%} to "%victim%"
        if {sdfs.%shooter%} is equal to {sdsf.%shooter%}:
            cancel event
            message "&3senindir burası." to shooter
denemedim ..
- düzenlendi. (attackerler değiştirildi. :D)