[İstek] Kişisel Binek (Fikri olanlar lütfen söylesn)

SkyOfWaffle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi Kişisel Binek istiyorum. Oyuncu elinde tuttuğu Lead'a sağ tıklayınca 1 block sağında kişinin hangi bineği var ise o spawnlancak . Hatta ayrıntıya girmek gerekirse binek envanteri de olsun istioyum. Herneyse siz anladınız...

Not: Bazı arkadaşlarımız boşuna küfür etmesinler saat dün gece 12 den beri bu plugin ya da eklenti olarak araştırıyorum ve bulamadım. En azından skript ile nasl yapacağıma dahi bir fikir verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler İyi Forumlar...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Birkaç Türk Sunucu Basit Mmo Diye Geçinenler Şu Özelliği Kullanıyor Her Bineği Değilde Sadece At İle Yapılan Bir Plugin Vardı Horses Türü Parayla Alıyordun Atın Türünü İsmini Falan Seçiyordun Bir Komut İle Atını Çağırabiliyordun Falan Çok Fazla Binek İsteğin Yoksa Bu Plugindeki Komutları Skripte Bağlayabilirsin Tabi Domuzdur Tavuktur Falan İmkanın Olmuyor Sadece At Oluyor

SkyOfWaffle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birkaç Türk Sunucu Basit Mmo Diye Geçinenler Şu Özelliği Kullanıyor Her Bineği Değilde Sadece At İle Yapılan Bir Plugin Vardı Horses Türü Parayla Alıyordun Atın Türünü İsmini Falan Seçiyordun Bir Komut İle Atını Çağırabiliyordun Falan Çok Fazla Binek İsteğin Yoksa Bu Plugindeki Komutları Skripte Bağlayabilirsin Tabi Domuzdur Tavuktur Falan İmkanın Olmuyor Sadece At Oluyor
Yani kısaca benim istediğim tür normal bir mmorpg oyununda (minecraft hariç) çağırabildiğin at...
Tabii biraz zor ama bununla ilgili fikri olan kimse yokmu ?

Belkide başka plugini skripte uyarlama felan düşündüm ama nasıl olacağını kestiremedim...

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yarın sabah denerim. ayrıca lead ne?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk