[İstek]Kitlerin Parasını Ayarlama

molon

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kitlerin Parasını Nasıl Ayarlayabilirim.[DOUBLEPOST=1372841051,1372760870][/DOUBLEPOST]Cevap Veren Yokmu

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Essentials configinden su bolumu bulun:
Kod:
command-costs:
  # /example costs $1000 PER USE
  #example: 1000
  # /kit tools costs $1500 PER USE
  #kit-tools: 1500
Sonra son satirdaki 1500 u kendi isteginize gore ayarlayin ve basindaki isaretide silin. 3. satirin basindaki isaretide silin. Ya da en iyisi oyunun icerisindeyken su komutu girin:
Kod:
/kit tools costs 100* per use

Ama bunun icin Essentialsin Economy sini kullaniyor olmak gerekebilir. Yani eger sorun yasarsaniz bunun yuzundendir ama bir deneyin, muhtemelen calisacaktir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ne komutu girdikten sonra bu hatayi verdi. Ve cevirisinin bu oldugundan emin misiniz? Cunku oyunculari komuta karistirmadik.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
"Kit bulunamadi" olup olmadigini yani dogru cevirdiginizi kontrol ettiniz mi eger mumkunse ingilizce sini yazabilir misiniz?
100 den sonra ki * isareti onu degistirebilirsiniz demek icin koydum. O isereti komutta kullanmayin. OP ve yetkili oldugunuzdan emin olduktan sonra yeniden deneyin olmaz ise manuel anlatimi kullanmayi deneyin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben ana bilgisayarimda degilim yani simdi tw den ayrdiimci olamam 2 ay kadar beklemen gerekebilir. Ben sana anlatayim:
server/plugins/Essentials/config.yml yi notepad++ ile ac.
451. satirdaki commands-costs u bul ve altindaki #/kit tools ile baslayan kisimdaki # isaretini sil.
$ isaretinden sonraki 1500 u de kendi serverine gore ayarlayabilirsin.