[İSTEK] League Of Legends SKRİPT ?

Sizce League Of Legends'ı bir Serverde Kursak Tutarmı (Oyuncular Gelirmi) ?

• Asla Gelmezler

• Gelmezler

• Gelirler

• Mutlaka gelirler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Biraz Bilgi
Bundan birkaç yıl Önce Minecraftın çok ama çok oyuncusu Vardı Ve minecraft'ınoOyuncuları Minecrafttan sıkılıp 3'e ayrıldılar bir grup Minecraftı bırakmadı ve Mc oynamaya Devam etti Bir Grup
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'e Kafayı Taktı Diğer Grup ise Agar.io ile Oyun Dünyasına Devam Etti. "Neyseki Minecraft Artık Kurucusu Mojangın Elinde Değil ve Artık Çok Daha Güzel Güncellemeler Geldiğini Söyleyebilirm, Ki Bu Benim Görüşüm".

Gelelim konuya..
Asıl İsteğim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oyununu Minecraft Platformunda Yapmak.Açıkçası Biraz Zor Gibi Gözükecek Ancak Kule lerin Ateş etmesi,Beyzde Hızlı Koşma,Beyze Hızlı Can Yenilenmesi, Gibi Özellikler istiyorum Eğer Beğinilirse (Sizin Oylarınıza Bağlı Olarak) Suncumuza ekliyeceğiz.

Biraz daha ileri baksak ?
diyelim ki Çok beğenildi Ve sunucumuza Eklmeyi Düşünüyoruz nasıl bir Server Gerekir ? (Ram,Oyuncu Kapasitesi vs.)

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açtı birisi oynanmadı açmamanı öneririm bunun yerine mmo tarzı sunucular üzerine yoğunlaşabilirsin.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Öncelikle bunu bedavaya kimse yapmaz.
İkinci olarakta sunucuda aşırı lag yapar.
Üçüncü olarakta pluginleri var.
Dördüncü olarak Allah kabul etsin.

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Bir oyunun başka bir oyuna uyarlanması yerine neden orijinal bir Minecraft oyunu hazırlanmasın?

DeadPool3544

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Server 5 GM RAM 'den Az Olmamalı Birden Çok Lag Önleyici Ve Hack önleyici Skriptler/Pluginler Olmalı Ayrıca Destekleyecek Sürüme Göre Pluginler Yüklenmeli Ayrıca İstediğin Şey İste Benim Gibi Değil Profosyonellerin Yapacağı İş Gibi Gözüküyor Belki 1-2 İşe Yardımım Dokunabilir Eklersen Belki Anlaşırız : Skype : Stef_98 - BlueSky -
Kulelerin Ateş Etmesi Gibi Dediklerini İyi Bir Java Developer Veya Plugin Kodlayıcısı Gerekiyor Skript'le Yapılacak İş Değil Böyle Şeyler.....

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Birden Çok Lag Önleyici Ve Hack önleyici Skriptler/Pluginler Olmalı
Bu konuda sana katılmıyorum.. Tamamen... Bir bilgisayara birden fazla antivirüs programı yüklemek gibi bir şey. Sadece biri diğerinin işini aksatır. Başka bir işe yaramaz birden fazla yüklemen.

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft halini oynamaktansa Direk oyunun kendisini oynamayı tercih ederim. ( Benim görüşüm )

Artemix

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
League Of Legends'i oyuna uyarlamak çok zor olur. Neredeyse imkansız.