H
HardCore2
Ziyaretçi
teşekkürler plugin istemiyorum.Aslında bunun bir plugini var. Eğer plugin istersen ismini söyleyebilirim.
teşekkürler plugin istemiyorum.Aslında bunun bir plugini var. Eğer plugin istersen ismini söyleyebilirim.
Önemli değilteşekkürler plugin istemiyorum.
post kasmak için yanlış yerdesin.Önemli değil![]()
Post kasmak isteseydim kaç yıldır bu forumdayım ve kaç tane mesajım olduğuna bakabilirsin. Her kısa mesaj yazana post kasıyosunuz derseniz..post kasmak için yanlış yerdesin.
1 yıl olmuş her kısa mesaj yazana post kasıyor demiyoruz orada önemli değil demenin hiçbir anlamı yok sadece laf olsun diye yazdın ya da..Post kasmak isteseydim kaç yıldır bu forumdayım ve kaç tane mesajım olduğuna bakabilirsin. Her kısa mesaj yazana post kasıyosunuz derseniz..
Sen teşekkür ederim demişsin ben de önemli değil demişim. Bunun neyi var . sen boş bi konuyu uzatarak post kasıyosun belki uzatmaya gerek yok. 1 yıldır bu forumdayım isteseydim şuana kadar post kasabilirdim. Dier konulardaki mesajlarıma da bakabilirsin. Post kasmıyorumm. Bikere post kassam bana ne yararı olucak ki ?1 yıl olmuş her kısa mesaj yazana post kasıyor demiyoruz orada önemli değil demenin hiçbir anlamı yok sadece laf olsun diye yazdın ya da..
ne bileyim bazen insanlar öyle deüşünüyorlarSen teşekkür ederim demişsin ben de önemli değil demişim. Bunun neyi var . sen boş bi konuyu uzatarak post kasıyosun belki uzatmaya gerek yok. 1 yıldır bu forumdayım isteseydim şuana kadar post kasabilirdim. Dier konulardaki mesajlarıma da bakabilirsin. Post kasmıyorumm. Bikere post kassam bana ne yararı olucak ki ?
on command:
log "%player% kod yazdi: %command%" to "log.log"
Okuldayken bir de ._.Adamların şifresinimi çalacan laoYapardımda @Üşengeç-olmayan-jojuk benden önce davranmış.
az sonra deneyeceğim teşekkürler on chatta olur o haldeSadece komudun logunu tutuyor şuanlık. Diğer şeyleri akşama yapacağım.
(Test edilmedi.)
log %Kod:on command: log "%player% kod yazdi: %command%" to "log.log"Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.% [(to|in) [file[S]] %Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.%]
http://www.skunity.com/search?search=log