İstek Login

Bu Konu var

• Bu konu var burda

Kullanılan: 1 20.0%
  • Bu Konu yok burda

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm Arkadaşlar BEN BURA YENİ KAYIT OLDUM SLM Herkeze Bi İstegim olacakta Şöyle Anlatayım
login yaptıktan sonra otomatik Spawn Nasıl Gider Bunu konu varsa kusura bakmayın yeniyim :) Bana bunun Kodunu Vere bilecek Varmı Aceba iyi geceler iyi forumlar herkeze

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen direk bizden istemişsin. Az foruma bakmayı düşünemedin mi ?

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen direk bizden istemişsin. Az foruma bakmayı düşünemedin mi ?
Sen direk bizden istemişsin. Az foruma bakmayı düşünemedin mi ? diyorsunda arkadş ben burda yeni geldim yeni üyeyim yeni üyelere böyle davrama hakın kim verdi sizlere ben geldim soru sordum sadece iyi günler

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen direk bizden istemişsin. Az foruma bakmayı düşünemedin mi ? diyorsunda arkadş ben burda yeni geldim yeni üyeyim yeni üyelere böyle davrama hakın kim verdi sizlere ben geldim soru sordum sadece iyi günler
Yeni geldiysen bize ne?
Foruma konu açmadan önce bakmayı düşünemeyecek kadar aciz mi durumun?

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yeni gelmişsin ama kuralları okumadıysan hiç gelme.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk kayıt olmuşsun. Kuralları okumalısın. Kurallarda konu açmadan önce araştırma yapın diyor.

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dogru anladıysa şunları yap /authme setspawn /setspawn /mvsetspawn(/mvsetspawn hata verirse /mv setspawn olarak dene)

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu öneri konularını baltalayanları ve ayaklanma başlatıp "SÖRVIRI BİZDEN İSTEMİŞSNİ EĞĞ" diyenleri hiç sevmiyorum.