[ISTEK]Market Kurma Skripti [MT2]

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar zor bir şey olacağını biliyorum.Skript'i çok az biliyorum.Bu istedğim şey beni aştı.Böyle bir şey mümkünmü ;
İSTEĞİM
Metin2 oynayan bilir zaten.Paket isimli bir item alıp sonra olduğun yerde ona sağ tıklarsın ve item koyup o itemin kaç para olacağını ayarlarsın ve marketi bitirdikten sonra hareket edemezsin ve pazar tipine dönüşürsün.Minecraft'tada cheste dönüşebilir.Ama fiyat koyma şeyinde hiç bi fikrim yok bir chest açılıp itemi koyduktan sonra fiyatı nasıl ayarlayacak hiç bilmiyorum böyle bir şey mümkünmü?
ÖRNEK RESİM :

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Böyle bir sistem benim sunucumda 3d modeliyle birlikte mevcut ancak veremem :kaş:

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Oyuncuyu dondurup disguise (hayvana vs. çevir) edip üstüne hologram yazısı oluştur.
Adama sağ tıklayıncada menü açılsın çok basit gibi geliyor ama kodlamaya üşenirim.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
İnanmıyorum çünkü minecraft'ta bunu yapmak imkansız skype yada ts varmı
İmkansız değil. Benim ayarladığım sistem şu şekilde:
Oyuncu "Pazar Aç" adında bir sandığa tıklayınca yanında bir pazar standı oluyor. Pazar standına istediğini koyuyor. Diğer oyuncuyla takas yapıyor

Weak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ÜCRET KARŞILIĞI YAPTIRACAĞIM BİRİ VARMI

İmkansız değil. Benim ayarladığım sistem şu şekilde:
Oyuncu "Pazar Aç" adında bir sandığa tıklayınca yanında bir pazar standı oluyor. Pazar standına istediğini koyuyor. Diğer oyuncuyla takas yapıyor
skype kabul et çok merak ettim

Oyuncuyu dondurup disguise (hayvana vs. çevir) edip üstüne hologram yazısı oluştur.
Adama sağ tıklayıncada menü açılsın çok basit gibi geliyor ama kodlamaya üşenirim.
Rica etsem yaparmısın kardeşm çok lazım