[İSTEK] Meetup Skript

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar başta da belirttiğim gibi Meetup skriptine ihtiyacım var. Kendim de skript yaza biliyorum ama bunu yazamadım. Profesyonel yaza bilen varsa yardım ederse sevinirim. Skript şöyle olucak: GUİ açılacak, oradan meetup girecekler ve insanları meetup bekleme lobisine atacak. Orada toplam 8 kişi olunca sırada bekleyenleri Meetup-a atacak. Geri kalanını kendim yapa bilirim. Sadece burasını yapamadım. Sırada beklemeyi yapamadım. Meetup plugini varsa söylerseniz sevinirim. Umarım yardımsever biri çıkar.

Örnek olarak FunnyPvP adlı sunucuda var. Oradan girip baka bilirsiniz. İyi Günler!

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Koskoca sunucu oyununu skript olarak istemişsiniz. Bu skripti genelde para karşılığında veriyorlar. Pek verileceğini sanmıyorum ama kolay yapılması. Biraz skript yeteneklerini kullanmanız gerekiyor.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alt tarafı 300 satır kod, 10 dakikanı alır.
Aklını zorla lütfen.
Nerenden sallıyorsun diyenler için, sunucumda bulunuyor.

Enver825

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Aklını zorla lütfen.
Sunucunda bulunuyorsa, bize de yardım etsen? Bi yöntemini anlatsan?

Herkes annesinin karnında öğrenmedi skripti.

Tam olarak ne istiyorsun kardeşim meetup dediğin ne :)
İnsanlar Bekleme yerinde sıraya giriyor ve 8 kişi olunca bir FFA yerine teleport olunuyor. Her kese Build UHC kiti veriliyor yani dia set ve gapple, golden head, dia kılıç felan. Ve her kes bir biriyle dövüşüyor. Sona kalan kazanıyor ve hediye veriliyor.

meetup ddediğiniz badliondaki uhc meet up mı?
Evet.

Aklını zorla lütfen.
Ben sadece sıra olayını yapamadım. Loop komutlarını pek iyi bilmiyorum. Sadece sıraya giren kişileri nasıl teleport edeceğim Meetup FFA yerine? Bi tek onu çözemedim. Geri kalanını yaptım.

Knowxle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucunda bulunuyorsa, bize de yardım etsen? Bi yöntemini anlatsan?

İnsanlar Bekleme yerinde sıraya giriyor ve 8 kişi olunca bir FFA yerine teleport olunuyor. Her kese Build UHC kiti veriliyor yani dia set ve gapple, golden head, dia kılıç felan. Ve her kes bir biriyle dövüşüyor. Sona kalan kazanıyor ve hediye veriliyor.

Evet.

Ben sadece sıra olayını yapamadım. Loop komutlarını pek iyi bilmiyorum. Sadece sıraya giren kişileri nasıl teleport edeceğim Meetup FFA yerine? Bi tek onu çözemedim. Geri kalanını yaptım.
gidip badlion staff ından istemeyi denedinmi?