[ISTEK] MERHABA, 2 skript isteğim olacaktı, zaman ayırıp bakar mısın? Kısa zaten...

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok bilgiliysen bu konu hakkında bug bug bug diyeceğine nerde hata olduğunu söyleyebilirdin. Skript yazınca ne egoist oluyor bu insanlar anlamıyorum... Skript yazıyoruz zamanımızı harcayıp bir teşekkür bile yok.
Merhaba,
sizin skriptinizi denedim arkadaşın dediği gibi baya bug çıktı ve çalışmadı. Baştan savma biliyorsunuz. Yeniden videolar izleyerek kendinizi geliştirin.
Arkadaş bana gerçekten tam istediğim skripti yazdı. Ona teşekkürlerimi sunarım. Sana da uğraştığın için ayrı teşekkür ederim... Kimseye de burada egoist diyemezsin. Adam sadece bug olduğunu belirtti.

lll

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
sizin skriptinizi denedim arkadaşın dediği gibi baya bug çıktı ve çalışmadı. Baştan savma biliyorsunuz. Yeniden videolar izleyerek kendinizi geliştirin.
Arkadaş bana gerçekten tam istediğim skripti yazdı. Ona teşekkürlerimi sunarım. Sana da uğraştığın için ayrı teşekkür ederim... Kimseye de burada egoist diyemezsin. Adam sadece bug olduğunu belirtti.
Gerçekten forum tarihinde gördüğüm en komik yorumlardan birini yazmışsın ^^. Benim attığım skript sadece kafanda bir taslak oluşması içindi. Ki sen öğren ve gelecekte kendin yap diye.
Heh şuna gelince "Yeniden videolar izleyerek kendinizi geliştirin." Gerçekten o kadar komik bir cümle ki... Şimdi bir şey desem ego olacak ama... İstediğin skripti skript bilgisi düzgün olmayan birisi bile googleye sadece şunları yazarak bile yapabilir diye düşünüyorum: "Lapisten maden düşme." "Efsun skripti"... Sen hiçbir şey araştırmadan gelip burda skript istiyorsun ve benden senin skriptini a dan z ye kadar yapacağımı mı düşünüyorsun? Birde son olarak Rica Ederim.