KeremWho
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Kayracim Skype Ekle KeremWho Ben Yardimci OlabilirimKurulumunu yapamadımki Dünde Dedenedim olmuyor Çok hata veriyor.
Selam Kayracim Skype Ekle KeremWho Ben Yardimci OlabilirimKurulumunu yapamadımki Dünde Dedenedim olmuyor Çok hata veriyor.
php ve css bilgim var ama bizim websitemiz kendimize Özgü olması lazım Bizim Büyük Bir Projemiz var Sadece Minecrafti Kapsamıyor...https://forum.gamer.com.tr/konu/mc-...ng-scripti-hizmeti.355015/page-2#post-2023894 Paran varsa 5 tl buradan al üstelik sistem süper bedaya kalkıp ta bunu sana yapmazlar kusura bakma ha tabi parasız var lakin php bilgin css bilgin yoksa zorlanırsın onun için üsteki linkten 5 tl fiyatla sahip olabilirsin veya Berk ile konuş sana güzel bir site yapsın şayet paran var ise.
Sadece minecraftı kapsamayan bir proje için minecraft scripti mi kullanacaksınız ?php ve css bilgim var ama bizim websitemiz kendimize Özgü olması lazım Bizim Büyük Bir Projemiz var Sadece Minecrafti Kapsamıyor...
Hayir. birçok Oyunda Aktif Sunucularımız var Çok kapsamlı bir Site yapcazağiz Yapmaya Başladıkta. Ama Minecraft Çok bilgim olmadıği için böyle bir şeye Başvurdum Eğer Elinizde Script varsa.Sadece minecraftı kapsamayan bir proje için minecraft scripti mi kullanacaksınız ?
Emek olmadan yemek olmaz. Sözünde Haklısın Ama Herkezin Kendine Göre Uzmanlık Alnı vardır. Benim Minecraft İçin Script yapcak kadar yeterli bilgim yok malesef.Emek olmadan yemek olmaz