Valus
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Ups, yandık desene sunucunun temeli ondan oluşuyor :/Bilemiyorum o zaman.
@StableDeveloper
Ups, yandık desene sunucunun temeli ondan oluşuyor :/Bilemiyorum o zaman.
@StableDeveloper
Ups, yandık desene sunucunun temeli ondan oluşuyor :/
death of guardian:
chance of 0.5%:
drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at attacker
Teşekkürler buyrun,Aliases-english dosyasının içindekileri hastebin'e atma şansın var mı?
Onun dışında;
PHP:death of guardian: chance of 0.5%: drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at attacker
kodunu da dener misin?
Bu arada, death of guardian kısmı hata verdi gene.Aliases-english dosyasının içindekileri hastebin'e atma şansın var mı?
Onun dışında;
PHP:death of guardian: chance of 0.5%: drop prismarine shard named "&a&lKatlama Rünü" at attacker
kodunu da dener misin?
Yalnız bu dosyada "guardian" bulunmuyor.Teşekkürler buyrun,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu arada, death of guardian kısmı hata verdi gene.
Allahallah, Tekrar Kontrol ediyorum hemen.Yalnız bu dosyada "guardian" bulunmuyor.
Yalnız bu dosyada "guardian" bulunmuyor.
Valla ne diyeyim, ben de çözemedim.Allahallah, Tekrar Kontrol ediyorum hemen.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.1.8.1 e göre yeniledim. Tekrar aynı hatayı verdi. "Death of guardian"
HATANIN TAMAMI = 'guardian' is not an entity type (guardian.sk, line 1: death of guardian:')
Bu sorunlar teşkilat yahu sunucunun temeliyle oynadı küçücük hata.Valla ne diyeyim, ben de çözemedim.
Deneyeceğim fakat asıl problem şu zombie yerine guardian koyunca çalışmıyor entityyi sistem tanıyamıyor, bu skripti zombie de denersem çalışır fakat guardian eklediğimde hata verecek.on death of zombie:
attacker is a player
chance of 1%:
drop Prismarine Shard named "&eKatlama Rünü" at attacker
Telefondan yaziyorum denemedim.
Hata verirse veren kismi yazman yeterli.
Boşluklu şekilde atabilir misin? Hata veriyorda.on death of zombie:
attacker is a player
chance of 1%:
Telefondan yaziyorum denemedim.
Hata verirse veren kismi yazman yeterli.
on death of guardian:
attacker is a player
chance of 1%: